Van onze redactie
Willemstad - De inschrijving voor de populaire ‘Ride, Sail, Swim & Walk for the Roses’ is geopend op de website van de stichting Ride for the Roses. Het is de dertiende editie van het sportevenement dat dit jaar op 29 januari zal plaatsvinden.


Ride for the Roses2Om 7.00 uur vertrekken de lopers en renners voor de Walk for the Roses vanaf het Brionplein. Er is een keuze uit twee routes. De langere route gaat over de Julianabrug, bij Scharloo eraf om dan, via Punda en door Pietermaai en Marie Pampoen, te eindigen bij de Mambo Beach Boulevard. De kortere route voert over de pontjesbrug via Pietermaai en Marie Pampoen en eindigt ook bij Mambo Beach Boulevard.
De fietsers vertrekken om 8.00 uur vanaf de parkeerplaats bij Mambo. Voor fietsers zijn er ook twee routes: een van 40 km en een van 60 kilometer, met start en finish bij Mambo Beach Boulevard. Er is een speciale route uitgestippeld voor jonge fietsers en mountainbikers, eveneens vanaf de Boulevard.
Om 8.15 uur begint de Spinergy for the Roses op het Madero-podium, waar groepen vrienden en bedrijven met elkaar wedijveren op hometrainers. Hiervoor moet apart en per team ingeschreven worden.
Vanaf 9.00 uur beginnen bussen te rijden naar het strand van Jan Thiel als voorbereiding op de Swim for the Roses, die om 12.00 uur begint bij Zanzibar met de start van de wedstrijdzwemmers. 5 minuten later gevolgd door de recreatiezwemmers naar Mambo, met een finish bij Wet & Wild. Voor de Swim for the Roses kan uitsluitend online ingeschreven worden.
Om 12.30 uur start vervolgens de Kids Swim for the Roses, vanaf het strand van het Lions Dive Hotel naar de andere kant van het strand bij Wet & Wild. Voor zeilers is op 22 januari de Sail for the Roses, waarvoor apart ingeschreven moet worden bij watersportvereniging Jan Sofat op Brakkeput.
De stichting kan dit jaar weer steun en medewerking verwachten van hoofdsponsor Orco Bank en platinum sponsoren Fundashon Bon Intenshon, Curaçao Port Services, Guardian Group, Curaçao Airport Partners, Gillette en Curoil, als ook een groot aantal co-sponsoren.
Naast online inschrijven, kan men zich ook inschrijven (en de T-shirts afhalen) bij hoofdsponsor Orco Bank bij Landhuis Cerrito, Schottegatweg Oost z/n. Dit is mogelijk van 23 januari tot en met 27 januari, van 8.00 uur tot 15.30 uur. En op zaterdag 28 januari van 8.00 uur tot 16.00 uur. Meer informatie kan bij de Orco Bank verkregen worden. www.ridefortheroses.net


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).