Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Manuel Quevedo, topman van het Venezolaanse staatsoliebedrijf PdVSA en de Venezolaanse minister van Oliezaken was gisteren op Curaçao. Tijdens een speciaal onderhoud met het Isla-personeel beloofde hij de werknemers met name twee dingen: dat ze uitbetaald krijgen tot het einde van het jaar en dat de Isla spoedig heropgestart zal worden.

Lees meer...

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Zolang er geen flankerend beleid wordt ingevoerd, zal de implementatie van het Groeiakkoord leiden tot mislukking van de onderlinge regeling tussen Curaçao en Nederland.

Lees meer...

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Tijdens een algemene ledenvergadering afgelopen zondag zijn met 224 stemmen voor, 54 tegen, 10 blanco en 5 ongeldige stemmen, vier bestuursleden van kredietcoöperatie ACU met onmiddellijke ingang afgezet. Dat bevestigt Elsirha Isenia-Scope, de voorzitter van de raad van toezicht (RvT) tegenover deze krant.

Lees meer...

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - GGZ, voorheen GGD, heeft afgelopen vrijdag een geval van mazelen op Curaçao geïdentificeerd. Zo maakt het ministerie van Gezondheid, Milieu en Natuur (GMN) bekend.

Lees meer...

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad – Deze krant maakte eerder deze maand al melding van de officiële waarschuwing aan het adres van directielid Leila Matroos-Lasten in de ‘kwestie-Neysa’, maar nu breng ook de raad van commissarissen (RvC) van de Centrale Bank een officieel bericht hierover uit.

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).