Door toename coronadoden en -crisis veel vraag naar graf op overheidskerkhof

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Doordat er nu meer overledenen zijn als gevolg van corona en er door de crisis meer mensen zijn die geen geld hebben voor een begrafenis gaat de regering het kerkhof op Brievengat, beter bekend als de santana di gobièrnu, uitbreiden. Daar kunnen mensen zonder kosten voor de nabestaanden te ruste worden gelegd.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het aantal mensen dat zich heeft geregistreerd voor een eerste en tweede vaccinatie is de 80.000 gepasseerd. Dat betekent dat bijna de helft van de bevolking bereid is gevonden zich te laten vaccineren.

Lees meer...

In dispuut met Korpodeko in verband met oude DAE-zaak

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het Gemeenschappelijk Hof van Justitie heeft Girobank nv veroordeeld tot betaling aan Korpodeko van één miljoen dollar, te vermeerderen met 4,5 procent rente vanaf 14 maart 2013.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Curaçao en Nederland zijn tot een akkoord gekomen over de inhoud en doelen van de tweede Uitvoeringsagenda. Dat heeft het ministerie van Algemene Zaken bekendgemaakt. De overeenstemming werd al op 30 april bereikt.

Lees meer...

Rhuggenaath-norm en 12,5 procent salariskorting nu ook voor zbo’s

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De regering heeft geluisterd naar het advies van de Raad van Advies (RvA) en de zelfstandige bestuursorganisaties (zbo’s) ook ondergebracht onder de Landsverordening Code Corporate Governance (Lv Code).

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).