‘Klantvriendelijke aanpak en met gelden stadscentrum upgraden’

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - DMO/SKO heeft de aanbesteding van het parkeerbeheer in de binnenstad gewonnen. Het is nog niet officieel, maar DMO-voorzitter Mahesh Mukhi weet het AntilliaansDagblad te vertellen dat minister Charles Cooper (MFK) van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) dit bekend heeft gemaakt.

Lees meer...

‘In de feestmaand december extra voorzichtigheid geboden’

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De regering zal vanaf 5 december de noodtoestand verlengen met nog eens negentig dagen. Dat is gisteren tijdens de persconferentie over de coronamaatregelen naar voren gebracht.

Lees meer...

Van onze correspondent
Den Haag - Het onderzoek van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) om te komen tot een kennisagenda voor Caribisch wetenschappelijk onderzoek moet worden aangevuld. Door de maatschappelijk impact van Covid-19 zijn de resultaten uit het in 2019 gehouden onderzoek naar de kennisbehoefte op de eilanden niet meer actueel.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De gerede twijfel over de aan Mullet Bay op Sint Maarten toegekende waarde, en dus aan het eigen vermogen van verzekeringsgroep Ennia, had de Amerikaanse eigenaar Hushang Ansary en de eveneens gedaagde lokale ex-bestuurders ‘ervan moeten weerhouden miljoenen aan uitkeringen te doen aan de aandeelhouders’.

Lees meer...

Landsverordening herziening Oostpunt blijft gelden

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Landsverordening herziening Oostpunt blijft gelden. Dat is de uitkomst van een langdurige juridische strijd, waarbij het gerecht sommige beroepen ‘niet-ontvankelijk’ en sommige beroepen ‘ongegrond’ verklaart.

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).