Ruim dertig banen op de tocht

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Bij Kompania di Tou Kòrsou (KTK) dreigen ongeveer 37 van de 107 personeelsleden hun baan te verliezen. Het sleepvaartbedrijf moet maatregelen nemen nu er geen uitzicht is op een snelle doorstart van de raffinaderij en de activiteiten bij Bullenbaai naar verwachting veel minder zullen zijn.

Lees meer...

Van onze correspondent

Utrecht - Buladó van regisseur Eché Janga - de openingsfilm van het Nederlands Filmfestival 2020 - is genomineerd voor een Gouden Kalf in de categorie ‘beste film’. De film maakt ook kans op de prijs van de Nederlandse filmkritiek. Dat werd maandagavond bekendgemaakt.

Lees meer...

Meeropbrengst overheid, maar meer kosten bedrijfsleven en consument

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Om de fiscale coronasteunmaatregelen in het kader van het tijdelijke Solidariteitspakket te financieren, wil de regering een wijziging van de omzetbelasting (ob) doorvoeren waarmee het aftrekrecht bij invoer komt te vervallen.

Lees meer...

Allereerst een hartelijk dank aan alle gouvernementele en niet-gouvernementele organisaties en de vele vrijwilligers die dag en nacht klaar staan om mensen in moeilijke tijden te helpen. Vooral nu in deze tijden van de coronapandemie.

Lees meer...

Arthur Gevers nieuwe voorman ‘Project Arawak’

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Arthur Gevers is de nieuwe voorzitter van de speciale Project Management Organisatie (PMO) van overheids-nv Refineria di Kòrsou (RdK) die belast is met het ‘Project Arawak’ in verband met het vinden van de nieuwe operator voor de Isla-raffinaderij.

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).

Top Tags afgelopen week