Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Met ingang van 1 oktober heeft het Openbaar Ministerie (OM) een nieuwe woordvoerder op Curaçao.

Lees meer...

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Premier Eugene Rhuggenaath zal komende vrijdag, 18 oktober, een bezoek afleggen aan de Heide-raffinaderij in Hemmingstedt, waar hij een rondleiding zal krijgen.

Lees meer...

In afwachting verder Cft-advies toch in zee met lokaal consortium
Van een onzer verslaggevers
Willemstad - In afwachting van het antwoord op de vraag hoeveel er, op advies van het Cft, van Nederland geleend kan worden voor afronding van Hospital Nobo Otrobanda (HNO) wordt het proces om 200 miljoen gulden te lenen van een lokaal consortium ‘bespoedigd’.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De summit ‘Invest in Curaçao’ is afgelopen weekend succesvol verlopen. Ongeveer 100 deelnemers hebben zich aangemeld; een groot deel kwam uit Nederland overgevlogen maar er waren ook veel investeerders uit Curaçao aanwezig om te kijken hoe de binnenstad naar een hoger niveau getild kan worden.

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).