Onderzoek wijst uit: vertrouwen in integriteit Centrale Bank moet beter

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Meer transparantie en meer een rol als partner in plaats van alleen als toezichthouder. Dat zeggen betrokkenen in de financiële sector en daarbuiten over de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) in een onderzoek dat de toezichthouder zelf liet uitvoeren onder de zogenoemde stakeholders.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Op Curaçao zijn drie mensen overleden aan de gevolgen van een coronabesmetting. Eén van de drie was opgenomen in het Curaçao Medical Center (CMC), de andere twee waren thuis en niet meer besmettelijk.

Lees meer...

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - De Odyssey of the Seas is het nieuwste schip van Royal Caribbean. Het werd vorig jaar opgeleverd en vaart nu voor het eerst met cruisepassagiers aan boord.

Lees meer...

MinFin Silvania geeft vorderingen (=bezittingen) Land zomaar weg

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De ‘Richtlijnen ter invordering van belastingen’ van de hand van de kersverse minister van Financiën, Javier Silvania (MFK), waarmee wordt bewerkstelligd dat een belastingkorting wordt gegeven aan belastingschuldigen die kennelijk in staat zijn om ‘ineens’ hun belastingschulden te betalen, hebben zowel formeel- als materieelrechtelijk ernstige gebreken.

Lees meer...

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Na een evaluatie van de uitslag van de Statenverkiezingen waarbij de partij MAN verlies heeft geleden, is de sociaaldemocratische partij tot de conclusie gekomen dat het een versterkingstraject ingaat om de bij de afgelopen verkiezingen verloren stemmen bij de volgende verkiezingen weer terug te winnen.

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).