CPA: Gesloten raffinaderij nog steeds nadelig voor maritieme sector

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Curaçao Ports Authority (CPA) ziet een stijging van vier procent in het aantal schepen dat naar Curaçao komt in vergelijking met de afgelopen jaren. ,,Dit is de belangrijkste indicator voor hoe goed de havens van Curaçao presteren.”

Lees meer...

Van onze redactie
Willemstad/Rotterdam - ,,Kore, kore!” klinkt het aanmoedigend op het veld. Economiestudent Ian uit Curaçao trekt een sprint van het tweede naar het derde honk. Wordt het een homerun voor Ian? In ieder geval wordt hij tot ‘man of the match’ gekroond door Diegomar Markwell. Hij krijgt een mooi shirt cadeau en natuurlijk de eeuwige roem.

Lees meer...

Curator JetAir reageert op speculaties

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De speculaties dat er ‘door het bestuur of door bij JetAir betrokken personen’ gelden zouden zijn weggesluisd, terwijl de airline sinds 18 juni in staat van faillissement verkeert, kunnen door de curatoren - Stan van Liere en Robbert Vriezen, verbonden aan HBN Law & Tax - nog niet worden bevestigd.

Lees meer...

Ondernemers niet kapotmaken, maar ze moeten wel hun belastingen betalen

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De ondernemers van Curaçao zorgen voor het overgrote deel van de belastingopbrengsten en ‘het is zeker niet de bedoeling om ondernemingen kapot te maken door onredelijk hoge aflossingsverplichtingen op te leggen’.

Lees meer...

Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.