Uitbetaling salarissen, maar nog geen structurele oplossing

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het personeel van Stichting GGz Curaçao krijgt, als alles goed is, vandaag hun salaris overgemaakt.

Lees meer...

Staten hebben grote behoefte aan richting en beleid

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Verschillende Statenleden hebben er gisteren op aangedrongen dat de regering zo snel mogelijk met nota’s van wijziging komt op de begroting die op dit moment in de Staten behandeld wordt.

Lees meer...

Oud-directeur vordert voorschot op schadevergoeding

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Voormalig directielid van Ennia en later gemachtigde namens de Centrale Bank CBCS, Reinald Curiel, vordert in kort geding een voorschot van een ton op schadevergoeding.
Maar Ennia heeft een claim op hem en niet andersom, betoogt de advocaat van Ennia-Groep die wordt bestuurd door de CBCS.

Lees meer...


‘Inzet is samenwerking op gebied van havenontwikkeling Curaçao’


Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Port of Rotterdam en het Curaçaose havenbedrijf CPA zijn nog altijd in gesprek over hoe partijen samen een bijdrage kunnen leveren die in het voordeel is van Curaçao.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De CMC-wachtlijst van patiënten die electieve zorg - dat wil zeggen planbare, niet spoedeisende zorg - moeten ontvangen, bestaat momenteel uit circa 1.600 personen.

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).