Directielid Sprock maakt overstap naar Banco di Caribe

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Bij APC Bank, medio april 2020 officieel opgericht door het Algemeen Pensioenfonds Curaçao (APC), is sinds kort een interim-directie aangetreden.

Lees meer...

Yung (MFK) vraagt met name naar rol RvC van KTK

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Statenlid Ramon Yung van regeringspartij MFK heeft met de nodige verbazing kennisgenomen van de verkoop van de sleepboot Orca VI en vooral het enorme verschil tussen de aankoopprijs van 16 miljoen dollar en de verkoopwaarde tien jaar later van 2 miljoen dollar.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Curaçao kent verschillende scholen voor speciaal onderwijs, maar er is nog altijd geen wetgeving hiervoor vastgesteld.

Lees meer...

Leerkrachten vinden is vaker wel een probleem

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Over de hele linie genomen is het aantal leerlingen dat dit jaar weer op de eerste schooldag start met onderwijs niet sterk afgenomen. ,,Er is een stabilisatie in vergelijking met voorgaande jaren, toen het aantal leerlingen elk jaar met circa 1.000 afnam”, aldus Wladimir Kleinmoedig.

Lees meer...

Van onze correspondent

Oranjestad - De Kustwacht ziet een toename in het illegaal transporten van personen, drugs en wapens in het Caribisch gebied. Daarbij zijn steeds vaker Arubanen betrokken en vaartuigen die een Arubaanse registratie hebben. Dat maakte het hoofd van de Kustwacht Steunpunt Aruba, Randy Paskel, gisteren bekend tijdens een persconferentie bij de marinierskazerne Savaneta.

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).