Rhuggenaath overweegt mogelijk tijdelijk pardon

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Premier en PAR-lijsttrekker Eugene Rhuggenaath werkt aan een nieuw migratiebeleid waarbij hij overweegt de al aanwezige ongedocumenteerden op het eiland de kans te geven onderdeel te gaan vormen van de Curaçaose samenleving.

Lees meer...

Soft launch voor ‘Kibrahacha’

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Bij ‘Kibrahacha’ zijn lerarenopleidingen en schoolbesturen van Aruba, Bonaire en Curaçao (ABC-eilanden) samen verantwoordelijk voor het opleiden van aankomende leraren. Dit gebeurt voortaan voor een groot deel van de studie op zogenoemde opleidingsscholen. Dit zijn scholen waar de studenten voor de klas staan om praktijkkennis en ervaring op te doen.

Lees meer...

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Het is in de praktijk zo goed als onmogelijk te controleren of er bij het uitdelen van cadeautjes door politieke partijen ook een afspraak met de ontvanger wordt gemaakt om voor de partij in kwestie te stemmen. ,,Dat is niet te bewijzen. De ontvanger zou in zo’n geval zelf aangifte moeten doen van het kopen van stemmen.”

Lees meer...

Gerstenbluth: Britse variant besmettelijker

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Curaçaose overheid staat voorlopig alleen nog essentiële reizen toe vanaf Curaçao naar Aruba. Reizigers uit Aruba moeten maximaal 72 uur voor vertrek een PCR-test af laten nemen en een negatief resultaat kunnen aantonen.

Lees meer...

Niet eerder vertoond: ProMo en Docomomo vragen rechter de overheid daartoe te dwingen

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De beste oplossing in publiek belang is om tot onteigening van Cinelandia in Punda over te gaan en de overheid daartoe te dwingen.

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).