Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Premier Eugene Rhuggenaath (PAR) en minister Steven Martina (MAN) hebben de Nederlandse minister-president Mark Rutte en staatssecretaris Raymond Knops verzocht om het Koninkrijksproject rond het Plaza Hotel en het oude fort te ondersteunen.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Op Curacao worden al enkele dagen op rij meer dan 100 nieuwe coronabesmettingen per dag geregistreerd. Afgelopen weekeinde kwamen er 207 nieuwe gevallen bij: op zaterdag 101 en gisteren 106. Daartegenover staat dat 24 personen zijn hersteld, wat het totaalaantal actieve gevallen op 1.222 brengt.

Lees meer...

Orde van Advocaten staat achter Landsverordening uitzonderingstoestand

Willemstad - ,,Het bestuur van de Orde van Advocaten ziet geen reden voor ‘paniek’ over de Noodwet.” Dat zegt de deken van de orde van Advocaten van Curaçao, Rogier van den Heuvel, op vragen van het Antilliaans Dagblad.

Lees meer...

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Om 10.00 uur vanochtend legt Steven Croes (40) de eed of belofte af ten overstaan van de gouverneur en wordt hij daarmee de nieuwe minister van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport (OWCS); de elfde die Curaçao sinds 2010 heeft gekend.

Lees meer...

Vierjarig contract voor medische uitzendingen patiënten BES

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Curaçao Medical Center (CMC) heeft vandaag met het Nederlandse ministerie van Volksgezondheid (VWS) een vierjarig contract getekend voor het verlenen van zorg aan patiënten van de BES-eilanden voor het geval medische uitzending nodig is.

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).