Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Tennis Legends hebben gisteren het Centre Court van Curaçao betreden en de eerste wedstrijden zijn gespeeld.

Lees meer...

· Efromovich: Insel heeft alleen maar schulden
· Minister Martina verbaasd na gesprek en e-mail
Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Synergy is niet geïnteresseerd in Insel Air, laat staan om er geld in te steken. Dat tekent FlightGlobal op uit de mond van Germán Efromovich.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het Korps Politie Curaçao (KPC) zet met ingang van deze week onopvallende surveillanceauto’s in om gevaarlijk en hinderlijk verkeersgedrag aan te pakken.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Den Haag - Met de woorden ‘#Huntu: Lang leve het Koninkrijk’ rondde premier Eugene Rhuggenaath gisteren zijn speech af tijdens een receptie waar het Nederlandse bedrijfsleven en de politiek uitgenodigd waren.

Lees meer...

Van onze correspondent
Kralendijk - In de politiek op Bonaire, Sint Eustatius en Saba wordt te weinig gesproken over het algemeen belang. Dat zegt scheidend Rijksvertegenwoordiger Gilbert Isabella in een interview met deze krant. 

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).