Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Girobank, sinds eind 2013 onder de werking van de noodregeling en daarmee onder beheer van de Centrale Bank CBCS, is gisteren dichtgegaan. Voorlopig tijdelijk, om orde op zaken te stellen en de rust te doen terugkeren.

Lees meer...

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - De Meteorologische Dienst (Meteo) heeft een voorzorgsmededeling (code geel) uitgevaardigd voor ruwe zee aan de noordkust van Curaçao. Naar verwachting zullen deze condities in ieder geval tot vandaag gelden.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De besturen van bijzondere scholen op Curaçao menen dat er bij het onderhoud aan scholen sprake is van een onjuiste verdeelsleutel, waarbij de openbare scholen worden voorgetrokken.

Lees meer...

AJJC stelt voorzichtig: Mogelijke daling jeugdcriminaliteit
Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Ambulante Justitiële Jeugdzorg Curaçao (AJJC) vraagt zich af of zij voorzichtig kan stellen dat het beter gaat met de Curaçaose jongeren.

Lees meer...

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - De Staten hebben gisteren op verzoek van minister Kenneth Gijsbertha van Financiën nog vóórdat het betreffende wetsvoorstel is behandeld, ingestemd met een aanschrijving over de winstbelasting.

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).