Omkoopschandaal van deze omvang schaadt imago Land Curaçao’

Van een onzer verslaggeefsters

Willemstad - Voormalig directeur van Refineria di Kòrsou (RdK), Roderick van Kwartel, is gisteren in de Lacerta-zaak veroordeeld tot een gevangenisstraf van 36 maanden.

Lees meer...

Minister van Justitie spreekt autoriteiten toe voor carnavalsoptocht

Van een onzer verslaggeefsters

Willemstad - ,,De autoriteit van een politieagent is niet gebonden aan zijn wapen, maar aan zijn karakter.”

Lees meer...

Gerstenbluth: Nog geen besmetting op Curaçao

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Op Curaçao is nog geen enkel geval van besmetting met het nieuwe coronavirus geconstateerd, maar het griepvirus komt eraan. Dat is zeker.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Het hoofdlijnenakkoord tussen alle betrokken partijen zou er al liggen, terwijl het nu nog een kwestie is van de puntjes op de i zetten voor wat betreft de onderlinge overeenkomsten, zoals die tussen de Centrale Bank CBCS en het Land Curaçao.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Hoge productiekosten en een dalende olieprijs op de wereldmarkt. Daarmee werd volgens Refineria di Kòrsou (RdK) de eerste maat ingezet voor de zwanenzang bij het Venezolaanse staatsoliebedrijf PdVSA en dochtermaatschappij Isla. De aanvoer van ruwe olie stagneert en in februari 2018 ligt de raffinaderij op Curaçao ‘zo goed als stil’.

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).