Medische Staf Bestuur waarschuwt directie CMC voor ‘verlies van vertrouwen’

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het Medische Staf Bestuur (MSB) heeft de directie van het Curaçao Medical Center (CMC) met de nodige klem verzocht ‘escalatie van de impasse’ met de vrijgestelde, tot het CMC toegelaten, medisch specialisten te voorkomen.

Lees meer...

Charles Cooper na overleg met Knops: Er is een opening

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Kruimels zullen Curaçao niet uit de economische malaise halen waar het zich momenteel in bevindt. Om dat voor elkaar te krijgen zijn grote bedragen nodig; geen miljoenen, maar miljarden.

Lees meer...

SER heeft sympathie voor ‘ondoordacht’ voorstel arbeidskansen MFK

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Sociaal-Economische Raad (SER) heeft er sympathie voor dat de MFK met een wetsvoorstel is gekomen dat erop gericht is de arbeidskansen voor jongvolwassenen te vergroten, door werkgevers vrij te stellen van premieafdrachten als jongeren in dienst genomen worden.

Lees meer...

Huidige coronamaatregelen van kracht tot en met 30 april

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Ondanks hoopvolle cijfers van de afgelopen dagen is de coronasituatie op Curaçao en in het Curaçao Medical Center nog lang niet onder controle. Daarom worden de huidige maatregelen, waaronder de avondklok, in ieder geval tot vrijdag 30 april verlengd.

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).