Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Minister Kenneth Gijsbertha (MAN) van Financiën heeft vorige week tijdens een meeting met actoren bij de ontwikkeling van de binnenstad aangegeven voorstander te zijn van een ‘duty free’ Punda.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Staten zullen zich volgende week dinsdag buigen over wat te doen met de gebouwen van het Curaçaohuis in Nederland.

Lees meer...

Van onze correspondent
Den Haag - Minister Ronald Plasterk (PvdA) van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties lijkt een streep te hebben gezet onder de commotie over de verwijten van premier William Marlin (NA) van Sint Maarten dat te hulp geschoten Nederlandse mariniers zouden hebben gefaald.

Lees meer...

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad/Philipsburg/Oranjestad - De orkaan Maria is dinsdagavond op een afstand van ongeveer 75 kilometer ten zuiden van Sint Eustatius en Saba naar het westen getrokken.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Zowel Condor als Lufthansa-dochter Eurowings springen in het gat dat Air Berlin achterlaat wanneer het de vluchten tussen Düsseldorf en het Caribisch gebied staakt. Curaçao zit daar echter niet tussen.

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).