Kabinet stemt niet in met voorwaarden voor vrijdag

Van een onzer verslaggeefsters

Willemstad - De wijze waarop Nederland (lees: staatssecretaris Raymond Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) Curaçao verschillende voorwaarden wil opleggen zonder enige vorm van dialoog, lijkt verdacht veel op de praktijken van de West-Indische Compagnie (WIC).

Lees meer...

Van een onzer verslaggeefsters

Willemstad - De normering van de salariëring van directeuren van overheids-nv’s en overheidsgelieerde entiteiten is een feit. Dat verklaarde premier Eugene Rhuggenaath (PAR) gisteren tijdens een persconferentie waarbij werd ingegaan op de voorwaarden die door Nederland worden gesteld in ruil voor financiële steun tijdens de coronacrisis.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Curaçao Port Services (CPS) heeft de nieuwe kranen voor de haven, die in februari aankwamen, nog niet geïnstalleerd en in gebruik genomen.

Lees meer...

Knops wil consensusrijkswet bestuursorgaan financiering CAS-eilanden

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - De Nederlandse regering (lees: staatssecretaris Raymond Knops van Koninkrijksrelaties) wil bij consensusrijkswet een nieuw entiteit in het leven roepen, een zelfstandig bestuursorgaan (zbo), die belast is met behandeling van alle financieringsverzoeken van Curaçao, Aruba en Sint Maarten.

Lees meer...

Van een onzer verslaggeefsters

Willemstad - De nieuwe voorwaarden die door Nederland in ruil voor financiële steun tijdens de coronacrisis aan Curaçao worden opgelegd, tornen aan de fundamentele rechten verankerd in het Statuut.

Lees meer...

maatregelen corona

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).