Girigorie: Wijziging beleid toelating Statenleden kan niet zonder uitleg

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Konseho Supremo Elektoral, ofwel het Hoofdstembureau en sinds dit jaar de Electorale Raad, is na overleg met leden van de nieuwe coalitie in de Staten tot een nieuw beleid gekomen voor de toelating van nieuwe Statenleden.

Lees meer...

Blokhuis vol lof tijdens bezoek aan Curaçao

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - ,,Het is hoopgevend dat de verschrikkelijke noodsituatie op Curaçao met vereende krachten het hoofd is geboden. Alle mensen op Curaçao die daarbij betrokken waren - van de schoonmakers tot de verplegers tot de mensen van de publieke gezondheidsdiensten en ministers - verdienen daar een enorm compliment voor.”

Lees meer...

RdK: Bevestiging vonnis door Hof niet van invloed op onderhandelingen

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het huidige vonnis in hoger beroep in de zaak van stichting Clean Air Everywhere, dat de vorige uitspraak van het gerecht bevestigt, heeft geen invloed op de onderhandelingen met ‘preferred bidder’ Corc bv.

Lees meer...

Nieuw kabinet-Pisas begint direct met zware week

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Komende week wordt spannend voor politiek Curaçao. Niet alleen omdat dan een nieuwe regering aantreedt, het kabinet-Pisas (MFK/PNP), maar misschien wel vooral omdat de Rijksministerraad beslist over het verzoek van het demissionaire kabinet-Rhuggenaath (PAR/MAN) om 188 miljoen extra liquiditeitssteun.

Lees meer...

MCC Group en Alphaville vangen bot bij rechter

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Refineria di Kòrsou (RdK) heeft voor het startbedrag van 500.000 gulden alles van de veiling van olie- en olieproducten opgekocht. Zo bevestigt RdK-directeur Marcelino ‘Chonky’ de Lannoy desgevraagd.

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).