Al het nieuws

‘Te allen tijde bereid minister bij te staan om Statenvragen te beantwoorden’

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Centrale Bank CBCS is ‘te allen tijde bereid de minister van Financiën op zijn verzoek bij te staan ten behoeve van de beantwoording van vragen die in de Staten worden gesteld aangaande de taken en verantwoordelijkheden van de CBCS’.

Lees meer...

Voor Chogogo Bonaire duurde normale juridische procedure te lang

Van onze redactie
Kralendijk - Een ‘mondelinge gedoogbeschikking’ voor Chogogo Beach & Resort, teneinde ervoor zorg te dragen dat het nieuwste resort van Bonaire op 1 december 2021 haar deuren kan openen.

Lees meer...

CPS: Geen lokale tariefsverhogingen

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Over de hele wereld zorgt de chaos in het containervervoer voor opstoppingen in de havens en prijsstijgingen van het internationale goederenvervoer. Maar op Curaçao heeft Curaçao Port Services (CPS) de vrachtafhandeling tot nu toe onder controle.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De sociale werkplaats in Landhuis Groot Santa Martha sluit definitief de deuren. De Fundashon Tayer Soshal is in staat van liquidatie gesteld. De negentien werknemers krijgen naar alle waarschijnlijkheid 30 november hun laatste salaris uitbetaald.

Lees meer...

Toen bij de Fundashon Dier en Onderwijs Cariben een melding binnenkwam van een gewonde flamingo, ging oprichter en dierenarts Odette Doest direct op redding uit.

Lees meer...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).