Al het nieuws

Bijkantoren op Curaçao, Aruba en Sint Maarten zullen sluiten
Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Op alle eilanden - Curaçao, Aruba en Sint Maarten - gaat RBC Royal Bank terug naar nog maar één vestiging. De bijkantoren sluiten binnenkort en worden samengevoegd met de hoofdkantoren; door RBC ‘vlaggenschip-filialen’ genoemd.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad/Den Haag - Minister-president Eugene Rhuggenaath ziet veel kansen in het ‘living lab’-systeem voor Curaçao. Hij kreeg daar deze week een uitgebreide presentatie over van TNO Nederland.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Ondanks de aanvallen op partijprominenten als Steven Martina, Kenneth Gijsbertha, (kandidaat-vakminister) Neysa Schoop-Isenia en sinds deze week ook Eugène Cleopa - terwijl er aanwijzingen zijn dat binnenkort ook andere MAN-leden aan de beurt zullen zijn - laat de regeringspartij zich niet van de wijs brengen.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Urny Floran, directeur van de strafgevangenis Sentro di Detenshon i Korekshon Kòrsou (SDKK), heeft tijdens de open dag voor de media gisteren vooral de gevangenis willen ‘laten zien zoals het is’.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De consumentenbond Fundashon pa Konsumidó (FpK) is het eens met de acties van de Gaming Control Board (GCB) ten aanzien van bingo’s, loterijen en Bon Kuné (een soort kaartverkoop met daaraan prijzen verbonden).

Lees meer...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).