Al het nieuws

Nieuwe president: Wil en verplichting elkander bij te staan

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De manchetknopen van de nieuwe president van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie van Aruba, Curaçao, Sint Maarten en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba - Mauritsz de Kort - staan volgens scheidend Hofpresident Eunice Saleh symbool voor verbinding.

Lees meer...

VBC-voorzitter Circkens: Emoties opzijzetten en kijken naar groter geheel

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - ,,Alléén kunnen we het niet aan. Sterker nog, we moeten dat ook niet willen. We hebben elkaar nodig, zowel op lokaal als op internationaal niveau, maar vooral ook binnen het Koninkrijk.”
Woorden van de voorzitter van de VBC, Vereniging Bedrijfsleven Curaçao, Zeno Circkens.

Lees meer...

‘Ouderen moeten maaltijd delen’

Van onze redactie
Willemstad - Verpleeghuizen op Curaçao verkeren in geldnood. Het gebrek aan middelen is zo groot dat ouderen hun maaltijden moeten delen en verpleegkundigen op straat collecteren, zo meldde de Nederlandse publieke omroep NOS gisteren verwijzend naar Caribisch Netwerk.

Lees meer...

CBCS: Financiële sector heeft schok pandemie veerkrachtig doorstaan

Van een onzer verslaggevers
Willemstad/Philipsburg - De vooruitzichten voor de financiële sector van de monetaire unie (Curaçao en Sint Maarten) waren en blijven ‘voorzichtig tot licht negatief’.

Lees meer...

Minister wacht op financiering in suppletoire begroting

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het is nog niet helemaal bekend hoeveel scholen meedoen aan het digitaliseringstraject van de overheid en op dit moment ligt het traject ook stil omdat gewacht wordt op financiering via de suppletoire begroting.

Lees meer...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).