Al het nieuws

Familie Dos Santos heeft geen vertrouwen in justitieel systeem
Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - De familie Dos Santos heeft een beloning van 1 miljoen dollar uitgeloofd voor de gouden tip die zal leiden tot het oplossen van de moord op Helmin Wiels. ,,De echte oplossing en niet het politieke spelletje waar het Openbaar Ministerie mee bezig is”, aldus Amparo dos Santos.

Lees meer...

Rhuggenaath: Zo snel mogelijk deal met Klesch Group
Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De onderhandelingen met de Amerikaanse Klesch Group over de exploitatie van de raffinaderij zijn in de laatste fase. Dit zijn cruciale weken, benadrukt premier Eugene Rhuggenaath (PAR).

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het ‘contact’ tussen het Curaçao Medical Center (CMC) en het Analytisch Diagnostisch Centrum (ADC) verloopt nog niet vlekkeloos, zo bevestigt CMC-woordvoerder Clifton Wallé.

Lees meer...

Van onze correspondent
Den Haag - Een koraal dat in riffen rond Curaçao is ontdekt, blijkt geen invasieve soort te zijn maar een inheemse soort die uit dieper water omhoog is getrokken. Dat meldt Nature Today.

Lees meer...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).