Al het nieuws

  • Lokale leden distantiëren zich van advies Gradus

  • ‘Leningen duwen Caribische landen verder afgrond in’

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Binnen de Colleges financieel toezicht is er flinke ruzie ontstaan. De lokale leden van Curaçao, Aruba en Sint Maarten ‘distantiëren zich volledig’ van het Cft-advies aan de Rijksministerraad voor liquiditeitssteun aan de Caribische landen.

Lees meer...

Ministerraad akkoord met voorstel nadere uitwerking WJZ

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - De Raad van Ministers van Curaçao heeft ingestemd met een voorstel voor het formuleren van een solidariteitsheffing. Dat bevestigt minister Suzy Camelia-Römer, tevens partijleider van regeringspartij PIN.

Lees meer...

Knops in brief aan Tweede Kamer: maatregelen zo lang als nodig, maar zo kort als mogelijk

Van een onzer verslaggeefsters

Willemstad/Den Haag - ,,Aan beide zijden van de oceaan gaat ons Koninkrijk momenteel door een diep dal, als gevolg van het Covid-19-virus. Afgelopen weken is dan ook intensief contact geweest met de Caribische delen van het Koninkrijk, over de manier waarop we elkaar het beste kunnen ondersteunen." 

Lees meer...

Staatsfonds laten controleren door Soab en Rijksaccountantsdienst

Van een onzer verslaggevers Willemstad - Eigen verantwoordelijkheid van Curaçao en controle van de bestedingen door het ‘Staatsfonds’, zoals het noodfonds vermoedelijk officieel gaat heten, staan centraal in het voorstel van de commissie die het kabinet-Rhuggenaath in deze coronacrisis bijstaat.

Lees meer...

Hospitalityvereniging dringt aan op snel handelen door Nederland

Van een onzer verslaggeefsters

Willemstad - Hospitalityvereniging Chata hoopt dat Nederland het ondersteuningsplan van de Curaçaose regering - inclusief de benodigde financiering - snel goedkeurt.

Lees meer...

maatregelen corona

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).