Al het nieuws

Smoc rest geen andere keuze dan problematiek weer aan rechter voor te leggen

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Refineria di Kòrsou (RdK) begrijpt dat stichting Schoon Milieu op Curaçao (Smoc) door gebrek aan antwoord op gestelde vragen zich dan maar tot RdK richt, maar de directie van deze overheids-nv kan niets anders doen dan Smoc wederom verwijzen naar het bevoegd gezag in dezen.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Autobusbedrijf Curaçao (ABC) heeft op de Facebookpagina de nieuwe tarieven officieel bekendgemaakt. De prijs voor een ritje met een ABC-bus, in de volksmond kònvoi, gaat vanaf maandag 1 februari met 30 cent omhoog.

Lees meer...

Nieuwe politieke partijen en FKP in de knel

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - De initiatiefnemer partij MAN keek ernaar uit en schreef in een persbericht dat nu eindelijk de Wet dierenwelzijn aangenomen zou worden, na een traject van bijna drie en een half jaar. De Statenleden keken dan ook teleurgesteld toen woensdag geconstateerd moest worden dat de voltallige oppositie niet kwam opdagen bij de virtuele bijeenkomst.

Lees meer...

Rhuggenaath overweegt mogelijk tijdelijk pardon

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Premier en PAR-lijsttrekker Eugene Rhuggenaath werkt aan een nieuw migratiebeleid waarbij hij overweegt de al aanwezige ongedocumenteerden op het eiland de kans te geven onderdeel te gaan vormen van de Curaçaose samenleving.

Lees meer...

Soft launch voor ‘Kibrahacha’

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Bij ‘Kibrahacha’ zijn lerarenopleidingen en schoolbesturen van Aruba, Bonaire en Curaçao (ABC-eilanden) samen verantwoordelijk voor het opleiden van aankomende leraren. Dit gebeurt voortaan voor een groot deel van de studie op zogenoemde opleidingsscholen. Dit zijn scholen waar de studenten voor de klas staan om praktijkkennis en ervaring op te doen.

Lees meer...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).