Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Inspectie voor de Volksgezondheid houdt toezicht op de naleving van wettelijke regelingen op het gebied van de volksgezondheid. De bestaande wetgeving is evenwel sterk verouderd. Minister van Gezondheid, Milieu en Natuur (GMN) Suzy Camelia-Römer wil Nederland om hulp vragen voor modernisering van veelal vooroorlogse wetten.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - ,,De bouwvergunning aan Pen Resort is verleend nadat de bouwplannen aan alle geldende voorschriften waren getoetst en bleek dat ze aan alle voorschriften voldoen.”

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De cellen in het Sentro di Detenshon i Korekshon Kòrsou (SDKK) zijn nog niet helemaal in orde, zo blijkt uit de laatste rapportage van de Raad voor de Rechtshandhaving (RvR).

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Chata heeft de chefs van het Curaçao Culinary Team 2018 bekendgemaakt. Het team gaat Curaçao internationaal vertegenwoordigen bij de ‘Taste of the Caribbean’-competities in Miami volgend jaar.

Lees meer...

Van onze redactie
Willemstad - Een vergelijkend onderzoek tussen vrouwen in Nederland en vrouwen op Curaçao heeft uitgewezen dat jonge Curaçaose vrouwen zichzelf aantrekkelijker vinden dan Nederlandse vrouwen.

Lees meer...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).