Al het nieuws

Refineria: Lagere uitstoot ook door productieveranderingen andere industrieën
Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Refineria Isla verzet zich opnieuw tegen aantijgingen van stichting Schoon Milieu op Curaçao (Smoc) dat de door PdVSA geëxploiteerde raffinaderij niet voldoet aan de norm voor toegestane uitstoot.

Lees meer...

Stichting CliniClowns Curaçao vierde zaterdag haar 10-jarig bestaan met een feest op het Brionplein voor iedereen die CliniClowns een warm hart toedraagt.

Lees meer...

‘Hoog tijd voor nationaal vaccinatieprogramma HPV’
Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Preventieve screening is niet om te bewijzen dat je kanker hebt, maar om te bewijzen dat je het niét hebt. Met die woorden opende oncoloog Bob Pinedo afgelopen zaterdag ‘trots en emotioneel’ de conferentie ‘Kombersá Salu’ ter ere van het tienjarig bestaan van Fundashon Prevenshon.

Lees meer...

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Wat is precies de betekenis van ‘onschuldig totdat het tegendeel is bewezen’? Op die vraag ging Rogier van den Heuvel, de deken van de Orde van de Advocaten tijdens de installatie van de nieuwe rechter Faye Wannyn in.

Lees meer...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).