Al het nieuws

  • Ansary smeet met Ennia-gelden

  • Richard Gibson streek 7,5 miljoen op

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Hushang Ansary heeft geen goed woord over voor toezichthouder de Centrale Bank CBCS, maar de in verband met de aansprakelijkheidsprocedure tegen hem ingebrachte stukken schetsen een onthutsend beeld van grote sommen geld die verzekeraar Ennia verlieten, zonder dat de polishouder hier weet van had, laat staan er invloed op had.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Twee medewerkers van Damen Shiprepair Curaçao (DSCu) zijn gisteren laat in de middag door een bedrijfsongeval om het leven gekomen.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - De minister van Justitie, Quincy Girigorie (PAR) heeft de Staten verzocht een vergadering te beleggen om zo snel mogelijk tot een akkoord te komen over het betalen van extra toelagen aan leden van het Korps Politie Curaçao (KPC) die te werk zijn gesteld in speciale teams zoals het arrestatieteam, observatieteam en plaatsingsteam.

Lees meer...

CBCS: Ansary kan dit snel oplossen door schade te compenseren

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Door de geleden schade van 700 miljoen gulden te compenseren zou Ennia-eigenaar Hushang Ansary aan een snelle oplossing kunnen bijdragen.

Lees meer...

Van een onzer verslaggeefsters

Willemstad - Miles Mercera heeft gisteren officieel bekendgemaakt dat hij zich als leider van Vishon verkiesbaar stelt voor de verkiezingen die in maart 2021 plaatsvinden. Volgens Mercera, die afgelopen vrijdag zijn ontslag indiende als ceo van hospitalityvereniging Chata, vraagt Curaçao al tijden naar een ‘nieuw soort politiek leiderschap’ en zal hij hier gehoor aan geven.

Lees meer...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).