Al het nieuws

Minister schetst situatie van structurele tekortkomingen

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Een reorganisatie van de Belastingontvanger is volgens Financiënminister Javier Silvania (MFK) ‘van essentieel belang’, waarbij geprobeerd moet worden ‘het kasgeld binnen de Ontvanger tot een minimum te beperken’.

Lees meer...

Seferina-Rojas: Oprichting CTA kan niet zomaar van tafel

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De regering kan niet zomaar een streep zetten door de structurele hervorming van toeristenbureau CTB. De oprichting van een Curaçao Tourism Authority (CTA) met participatie van de private sector is ‘zeer noodzakelijk en wenselijk’.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - ,,Vreselijk. Barslecht.” Zo luidt het antwoord van de minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP), tevens belast met telecommunicatie, op de vraag vanuit de Staten hoe de nationale zender TeleCuraçao er financieel voor staat.

Lees meer...

'Hij is een ‘makamba’ en ik wil zelf kiezen'

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) Charles Cooper (MFK) wil niet akkoord gaan met de benoeming van de financieel directeur bij Fundashon Kas Popular (FKP) omdat hij vindt dat hij moet kunnen kiezen uit meerdere kandidaten en hij het ook niet eens is met de gekozen kandidaat die een ‘makamba’ is.

Lees meer...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).