Al het nieuws

Uitvoeren door overheid (nog) niet gebudgetteerd

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Landsverordening dierenwelzijn staat - eindelijk - in het Publicatieblad van Curaçao, en wel met de datum van 12 augustus 2022.

Lees meer...

Van onze redactie
Willemstad - De Nationale Bibliotheek van Curaçao - Fundashon Biblioteka Nashonal Kòrsou Frank Martinus Arion (prof. dr. Frank Efraim Martinus) - is op de nieuwe, voorlopige locatie aan de Fokkerweg, door middel van een ‘soft launch’ opengegaan.

Lees meer...

‘Niemand bakt brood voor makutu básiko’

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Panaderia Isa heeft besloten vanaf vandaag de broodprijzen nogmaals te verhogen met 10 procent. Vorige maand werd de prijs al verhoogd met 10 procent.

Lees meer...

Bakhuis: Wandelaars en fietsers blijven welkom

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Koraal Tabak Estates heeft huisregels opgesteld waaraan wandelaars en fietsers zich moeten houden. Grote groepen moeten toestemming vragen om het gebied te betreden. Maar vanwege de enorme overlast wordt gemotoriseerd verkeer voorlopig niet toegelaten.

Lees meer...

Ondanks accreditatie klaagt het veld over de afgestudeerden

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Lerarenopleiding Funderend Onderwijs (Lofo) aan de University of Curaçao (UoC) levert onvoldoende gekwalificeerde leerkrachten af. Dat wordt opgetekend in de nulmeting uitgevoerd door de Curaçaose en Nederlandse inspecties van onderwijs.

Lees meer...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).