Al het nieuws

Tijdelijk ten behoeve van Curoil en RdK/CRU

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Het besluit is nog niet gevallen, maar het is de bedoeling dat de regering en andere betrokken instanties volgende week bekendmaken dat er een heffing van een paar cent komt boven op de brandstofprijs.

Lees meer...

‘Vertrouwen SOAW loopt forse deuk op’

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Ook diverse zorginstellingen die zijn aangesloten bij de Stichting Federatie van Zorginstellingen zijn recent met aanzienlijke kortingen op hun subsidies geconfronteerd.

Lees meer...

Ministerraad wil forensisch onderzoek Girobank, Ennia en CBCS

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - De Raad van Ministers van Curaçao heeft besloten de Centrale Bank CBCS te verzoeken onafhankelijk forensisch onderzoek te doen naar de oorzaken van de problemen rond Girobank, verzekeraar Ennia - voor beide geldt de noodregeling - en ook de personen die hiervoor verantwoordelijk zijn en zijn geweest.

Lees meer...

Meer dan 400 Amerikaanse flamingo’s waren gisteren te vinden in de saliña van Sint Michiel. Tientallen toeristen kregen de kans om foto’s te maken van de roze massa vogels die onderling af en toe flink nijdig tegen elkaar reageerden.

Lees meer...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).