Al het nieuws

Van onze redactie

Philipsburg - Op basis van de aanwijzing van de Rijksministerraad uit 2015 dient Sint Maarten de tekorten uit het verleden te compenseren, betalingsachterstanden weg te werken en het zorgstelsel en de ouderdomsvoorziening van het jonge land financieel te verduurzamen.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers

Philipsburg - Het College financieel toezicht (Cft) is afgelopen dinsdag niet op komen dagen bij een Statenvergadering over de financiële situatie van het Land Sint Maarten. Dat meldt The Daily Herald.

Lees meer...

an een onzer verslaggevers

Philipsburg - ,,37 Gevangenen moeten binnen vijf dagen naar veiligere gevangenissen op Bonaire of in Nederland worden overgeplaatst.” Dat eisen Geert Hatzmann, St. Maarten Bar Association-president, en twee advocaten die de St. Maarten Inmates Association vertegenwoordigen.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers

Philipsburg - De douane heeft afgelopen zaterdag vijf kilogram cocaïne op Princess Juliana International Airport (PJIA) geconfisqueerd. De totale hoeveelheid cocaïne die dit jaar door de douane in beslag is genomen komt daarmee vijftien kilo.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers

Philipsburg - Voormalig parlementslid Romain Laville wordt opgeroepen als getuige in de zaak Catfish, waarin zijn voormalige collega Theo Heyliger werd vrijgesproken van alle aanklachten op 14 november 2019.

Lees meer...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).