Van onze correspondent

Kralendijk - Onlangs is door de partijen die deelnemen aan de Centraal Dialoog (CD) een akkoord ondertekend waarin afspraken zijn vastgelegd voor het armoedebeleid en de sociale zekerheid, de arbeidsmarkt, het arbobeleid en het arbeidsrecht.

Lees meer...

Van onze correspondent

Kralendijk - Na diverse acties om alle ouders en verzorgers te wijzen op het recht op kinderbijslag, gaan medewerkers van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) op Bonaire de wijken in.

Lees meer...

Gezaghebber Rijna geeft toelichting op twee noodmaatregelen

Van een onzer verslaggevers

Kralendijk - Dat Nederland de bedrijfswerkzaamheden bij Bonaire Petroleum Corporation nv (Bopec) zou willen beëindigen, is volgens gezaghebber Edison Rijna niet waar.

Lees meer...

Van onze correspondent

Den Haag - Het opknappen van het wegennet, de bestrijding van de armoede, het veiligstellen van de brandstofvoorziening en het versterken van de uitvoeringskracht van het Openbaar Lichaam Bonaire (OLB) waren de meest urgente thema's die gezaghebber Edison Rijna en gedeputeerden Nina den Heyer en Elvis Tjin Asjoe aan de orde hebben gesteld tijdens hun werkbezoek aan Europees Nederland.

Lees meer...

Van onze correspondent

Kralendijk - MKB-Nederland, de koepelorganisatie van het midden- en kleinbedrijf in Europees Nederland, is bereid Bonaire te helpen bij het verkennen van de mogelijkheden om de economische ontwikkeling van het eiland te stimuleren.

Lees meer...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).