Van onze correspondent
Kralendijk - Het verzoek van Bonaire Petroleum Corporation nv (Bopec) om olie met een tankschip te laten afvoeren is door Rijkswaterstaat (RW) en de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) afgewezen.

Lees meer...

Eerst komen de gezondheidsmedewerkers en 60-plussers aan de beurt

Van onze correspondent
Kralendijk - Wanneer de ploeg van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) die eind deze week naar het eiland komt groen licht geeft, wordt op 15 februari de eerste vaccinatie met het Covid-19-vaccin gezet.

Lees meer...

Van onze correspondent
Kralendijk - Reizigers die vanuit Nederland of de Verenigde Staten (VS) naar Bonaire vliegen moeten binnenkort voor vertrek verplicht een PCR-test én een antigeentest laten afnemen. Dit liet de het openbaar lichaam Bonaire (OLB) vrijdag weten.

Lees meer...

Van onze correspondent
Kralendijk - Gezondheidscentrum Bon Bida Bonaire biedt vanaf volgende week zowel de PCR-test als de antigeen-sneltest aan. Hiermee speelt het bedrijf in op de toenemende vraag van toeristen uit de Verenigde Staten en verschillende resort op Bonaire.

Lees meer...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).