Van onze correspondent

Kralendijk - Bonaire is er volgens gedeputeerde Elvis Tjin-Asjoe klaar voor om, zodra het internationaal toerisme weer op gang komt, bezoekers een veilige vakantie te bieden tijdens een ‘1,5-metervakantie’.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Het voorstel van FC Utrecht om de KNVB-bekerfinale op Bonaire te spelen lijkt kansloos. Op Bonaire werd volgens een advocaat van de eredivisieclub nog enthousiast gereageerd op het idee, maar de Nederlandse voetbalbond vindt het niets.

Lees meer...

Van onze correspondent

Kralendijk - Een reeks recente studies heeft aangetoond dat er belangrijke relaties zijn tussen gastheerkoraal, krabben en kerstboomwormen. Het onderzoek werd verricht voor de kust van Sint Eustatius, Curaçao en Bonaire.

Lees meer...

Van onze correspondent

Kralendijk - Met de inzameling van afgewerkte olie bij verschillende bedrijven, onder meer bij garages, voldoet het openbaar lichaam Bonaire (OLB) binnenkort weer aan de Eilandsverordening afvalstoffen.

Lees meer...

maatregelen corona

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).