November vorig jaar schonk het AntilliaansDagblad aandacht aan het bouwen van een houten huis op Bonaire in Ramsar Lac 199 (Troca Suelto 5-G-33). Waar staan we nu, inmiddels negen maanden verder, de vergunning voor de bouw van het houten huis is nog niet afgegeven maar er zijn wel een aantal (bouw)aanvragen voor het betreffende gebied Ramsar Lac 199 bijgekomen.

Lees meer...

Kas di Kuido gesloten vanwege uitbraak covid en buikgriep

Van onze correspondent
Kralendijk - Fundashon Mariadal kondigde gisteren maatregelen af voor bezoekers van zowel het ziekenhuis als het Kas di Kuido. De reden hiervan is dat binnen de zorginstelling een uitbraak van covid en buikgriep is vastgesteld.

Lees meer...

Motie Van Raan slaat plank behoorlijk mis

Van onze correspondent
Kralendijk - De motie van Lammert van Raan over de neutrale rol die de gezaghebber moet innemen tijdens stemmingen binnen het bestuurscollege (BC) is fundamenteel onjuist. Een gezaghebber is juist verplicht te stemmen.

Lees meer...

Tjin Asjoe ziet dat gedane beloftes langzaam worden ingelost

Van onze correspondent
Kralendijk - De politiek leider van coalitiepartij MPB, Elvis Tjin Asjoe, is van mening dat de beloftes die zijn gedaan in het Strategisch Toeristisch Masterplan 2017-2027 en later in het Masterplan 2030 worden waargemaakt. De hervorming van de Toeristenbelasting die hier deel van uitmaakt noemt hij een moeilijk proces maar hij zegt blij te zijn dat het gelukt is.

Lees meer...

Van onze correspondent
Kralendijk - Het afgelopen jaar heeft de Bonairiaanse visserijcoöperatie Piskabon grote stappen gezet voor de vissers van Bonaire, waardoor het vissen is vergemakkelijkt en de veiligheid vergroot.

Lees meer...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).