Van onze correspondent
Kralendijk - Om de Bonairiaanse sabalpalm te redden wordt op initiatief van Bon Bèrdè, Montgomery Botanical Center, Seacology en het Bonairiaanse eilandbestuur het Bonaire Sabal Palm Park ontwikkeld. Het park is te vinden aan de weg naar Sorobon en ligt in een gebied dat bestemd is als natuurgebied in het Ruimtelijk Ontwikkelingsplan Bonaire.

Lees meer...

Van onze correspondent
Kralendijk - Van 20 mei tot en met 3 juni wordt de tweede editie van Bonaire Culinair gehouden. Het 15-daagse evenement biedt mensen de gelegenheid de grote verscheidenheid aan restaurants die het eiland te bieden heeft, te ontdekken.

Lees meer...

Van onze correspondent
Kralendijk - Na een paar dagen van geen of weinig nieuwe besmettingen liep de teller op Bonaire gisteren weer op. Van de 38 testen die zijn afgenomen bleken er 7 een positieve uitslag te hebben.

Lees meer...

Verdere prijsverhogingen worden nadrukkelijk niet uitgesloten

Van onze correspondent
Kralendijk - De brandstofprijzen op Bonaire gaan vrijdag 7 mei omhoog. Dat is volgens de overheid nodig omdat de aankoopprijzen gestegen zijn.

Lees meer...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).