Van onze correspondent

Kralendijk - In een beschikking van 17 februari 2020 heeft het Gerecht in eerste aanleg van Bonaire, Saba en Sint Eustatius 93 afstammelingen en een onbekend aantal mogelijke afstammelingen van de in 1903 overleden Cornelis Martis als zijn erfgenamen aangewezen.

Lees meer...

Van onze correspondent

Kralendijk - Met ingang van het nieuwe schooljaar wordt Liseo Boneriano geleid door een nieuwe unitdirecteur, Barbara Sol. Sol werkte tot deze week als vestigingsdirecteur op het Zwijsen College in Veghel, Nederland.

Lees meer...

Gezaghebber besluit tot nader onderzoek naar integriteit

Van onze correspondent

Kralendijk - Gezaghebber Edison Rijna laat aanvullend feitenonderzoek doen naar aanleiding van de analyse van het overdrachtsdossier inzake Bonaire Holding Maatschappij (BHM) dat door Governance & Integrity International (G&I) is afgerond.

Lees meer...

Van onze correspondent

Den Haag - In het debat over Koninkrijksrelaties van woensdag heeft staatssecretaris Raymond Knops nog eens duidelijk gemaakt dat Bopec ten dode is opgeschreven.

Lees meer...

maatregelen corona

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).