Van een onzer verslaggeefsters

Philipsburg - Minister van Financiën Ardwell Irion heeft de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) duidelijk gemaakt dat Sint Maarten de license fee niet zal verhogen, zoals voorgesteld door Curaçao. Dat meldt The Daily Herald. Curaçao had voorgesteld de tarieven met één procent te verhogen in een poging de noodlijdende Girobank, die uitsluitend op Curaçao is gevestigd, te redden.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Philipsburg - Port St. Maarten is een samenwerking aangegaan met Ernst and Young (EY) Advisory Services om het ‘Nationale Ontwikkelingsplan 2020-plus’ van de haven te ontwikkelen.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Philipsburg - ,,Het lijkt erop dat Curaçao nogal wat geld nodig heeft om de Girobank te redden, maar naar mijn mening zouden zij dat elders moeten zoeken.”

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Philipsburg - ,,De inwoners van Sint Maarten en de lokale economie mogen niet de dupe worden van de schade veroorzaakt door onverantwoordelijke commerciële banken op Curaçao.”

Lees meer...

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad/Philipsburg - De Sint Maartense gouverneur Eugene Holiday heeft Silveria Jacobs, de leider van National Alliance - de grote winnaar van de recente verkiezingen op Sint Maarten - aangewezen als formateur.

Lees meer...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).