Van een onzer verslaggevers
Philipsburg - De staking van vakbond Windward Islands Civil Servant Union (WICSU/PSU) op Princess Juliana International Airport (PJIAE) afgelopen weekend heeft volgens de ceo van PJIAE, Brian Mingo, een negatief effect gehad op de operaties van de luchthaven.

Lees meer...

Verboden vuurwerk op straat te kopen

Van een onzer verslaggevers
Philipsburg - De brandweer van Sint Maarten heeft zes vergunningen goedgekeurd voor vuurwerkshows op oudjaarsavond. Dat wordt door de regering bekendgemaakt.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Philipsburg - Op Sint Maarten zal de beperkende maatregel voor economische activiteit gaan afhangen van het aantal covidpatiënten in het ziekenhuis. Zo meldde minister van Volksgezondheid, Sociale Ontwikkeling en Arbeid (VSA) Omar Ottley afgelopen maandag.

Lees meer...

Voor omkoping 32 maanden celstraf en 7 jaar ontzetting uit ambt

Van onze redactie
Philipsburg - Het Sint Maartense Statenlid Claudius ‘Toontje’ Buncamper is door het Gerecht in eerste aanleg veroordeeld tot een onvoorwaardelijke gevangenisstraf van 32 maanden en tot een 7-jarige ontzetting uit het ambt voor zijn rol in de zaak Ruby.

Lees meer...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).