Curacao

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - In theater De Balie in Amsterdam is er in het kader van de Black Achievement Month een ‘Curaçao Korte Film’-festival georganiseerd.

Lees meer...

Vergrijzing maakt nieuwe aanwas jonge lokale medici noodzakelijk

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Geneeskundestudenten van de Caribische eilanden zouden, net als in het verleden, een uitzondering moeten krijgen op de centrale loting die nu voor de studie opnieuw geïntroduceerd lijkt te worden.

Lees meer...

Na training voor commerciële banken Curaçao, Sint Maarten en Bonaire

Van een onzer verslaggevers
Willemstad/Philipsburg - De Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) gaat binnenkort over op een nieuwe generatie voor elektronische betalingen. De ‘go-live’ van het zogeheten NACS3-systeem staat gepland voor 9 november aanstaande.

Lees meer...

Rhuggenaath is optimistisch en reist morgen naar Nederland

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad – De Rijksministerraad (RMR) komt komende vrijdag, 30 oktober, bijeen om de voorwaarden die gekoppeld zijn aan de derde tranche van liquiditeitssteun - met name het Landspakket en het Orgaan voor Hervorming en Ontwikkeling (OHO) - te bespreken en een besluit te nemen.

Lees meer...

Gijsbertha: Alle leed nu voor regering

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Na zeven jaar onder de noodregeling van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) te hebben gestaan, is het doek gevallen voor de Girobank. Voor het einde van dit jaar sluit de bank haar deuren.

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).