Curacao

Eerste week vaccinaties succes

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - In de eerste week van het vaccinatieprogramma op Curaçao hebben veel meer mensen dan verwacht zich laten inenten. Tot en met donderdag waren er 3.371 zestigplussers en zorgverleners gevaccineerd.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Op Marinekazerne Suffisant ontvingen 24 leerlingen gisteren hun baret. Voor de aspirant-militairen is de baretuitreiking het sluitstuk van de Elementaire Vakopleiding, die zes maanden duurde.

Lees meer...

Jamaloodin 30 jaar cel: uitlokking moord Helmin Wiels bewezen

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Voormalig minister van Financiën George Jamaloodin is gisteren door de rechters van het Hof conform de eis van het Openbaar Ministerie (OM) veroordeeld tot een celstraf van 30 jaar, met aftrek van voorarrest.

Lees meer...

  • Staten weer compleet met 21 leden

  • Gouverneur keurt geloofsbrieven goed

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Emmilou Capriles is gistermiddag als Statenlid beëdigd door waarnemend gouverneur Michèle Russel-Capriles. Daarmee is het parlement weer compleet met 21 leden en de PAR-fractie met zes leden.

Lees meer...

Hof in vonnis: niet komen vast te staan dat Garcia detentieongeschikt is

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - De 81-jarige Eric Garcia, voormalig directeur van de Girobank, moet alsnog voor vier jaar de gevangenis in. Zo heeft het Hof gisteren in hoger beroep bepaald.

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).