Curacao

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Het recht te worden verkozen en vervolgens als volksvertegenwoordiger het land te dienen, is een heilig grondrecht. En dat recht mag door niemand worden weggenomen.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Op 8 januari liet Refineria Isla weten dat er twee belangrijke onderdelen van de raffinaderij weer in bedrijf zouden worden gesteld. ,,Maar we hebben wat opstartproblemen gehad”, zegt Marcelino de Lannoy.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Reizen naar Curaçao met American Airlines (AA) is zeker niet per definitie duurder dan naar Aruba. Dat blijkt uit onderzoek van het Antilliaans Dagblad, naar aanleiding van een bericht op Facebook waarover flink wat commotie ontstond.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers

Oranjestad - Ruim 70 procent van de inwoners van Aruba zijn van mening dat corruptie hoogtij viert op het eiland, terwijl maar een marginaal deel van de bevolking meent dat het wel meevalt.

Lees meer...

Van onze correspondent
Den Haag - Een consortium van vier geldverstrekkers, waaronder drie uit Curaçao, nemen de bulk van de financiering voor zijn rekening voor de bouw van 424 sociale woningen op Bonaire.

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).