Curacao

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Minister Quincy Girigorie van Justitie heeft de druk opgevoerd: het onderzoek naar het politieoptreden tijdens de manifestatie bij Baoase moet komende vrijdag al zijn afgerond. Dat heeft de Justitieminster aan deze krant verklaard.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Bepaalde structuren voor samenwerking en overleg tussen de eilanden zijn sinds de staatkundige veranderingen van 10-10-’10 achterhaald en moeten herzien worden.

Lees meer...

Van een onzer verslagevers

Willemstad - Justitieminister Quincy Girigorie (PAR) heeft na een overleg met ambtenarenvakbond Abvo een akkoord weten te bereiken over de aandachtspunten van het personeel van de gevangenis Sentro di Detenshon i Korekshon Kòrsou (SDKK).

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De entree van Punda wordt nieuw leven in geblazen door de komst van een nieuw winkelcentrum.

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).