Curacao

‘Katholieke kerk grondlegger Campo Alegre-bordeel’

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Dat de Curaçaose overheid voor 8 miljoen gulden het voormalige bordeel Campo Alegre heeft opgekocht heeft voor veel opschudding gezorgd in de samenleving.

Lees meer...

CBV: Met actiefonds geen angst meer voor directeuren

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Zorgbond CBV heeft met het nieuw ingestelde ‘Fondo di Solidaridat’, in de persuitnodiging ‘actiefonds’ genoemd, een troef in handen tegen zorgdirecties, zo is door vakbondsleider Annaliza Mathilda gisteren in een persconferentie uit de doeken gedaan.

Lees meer...

BZK: Snel besluit om armoedeval te voorkomen én meer te moeten betalen voor de lening

Van een onzer verslaggevers
Willemstad/Philipsburg - Als implementatiedatum voor het Ennia-reddingsplan geldt 1 januari 2024 (over drie maanden dus), maar éérst moeten Curaçao, Sint Maarten, Centrale Bank CBCS en Nederland het op zeer korte termijn nog eens worden over de ‘bindende term sheets’ voor de kapitaalinjectie.

Lees meer...

Curaçao krijgt biometrische digitale ID-verificatie voor de vlucht

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Autoriteiten op Curaçao hebben gisteren, in samenwerking met Curaçao Airport Holding (CAH), de lancering aangekondigd van ‘s werelds eerste mobiele digitale ID-verificatiesysteem voor contactloze grensovergang vóór het instappen in een vliegtuig.

Lees meer...

Op de Dag van de Leerkracht donderdag 5 oktober

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De onderwijsvakbond Doen kondigt aan op 5 oktober, de Internationale Dag van de Leerkracht, actie te voeren. Aangevoerd wordt dat net zoals alle werknemers op 1 mei, de Internationale Dag van de Arbeid, een boodschap hebben voor de regering en de maatschappij, het onderwijsveld 5 oktober beschouwt als dag om een boodschap over te brengen, te weten: ‘Geef onderwijs prioriteit!’.

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).