Curacao

Werf momenteel vrijwel leeg; vanaf volgende week loopt dok weer vol

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Het valt op dat het Curaçaose dok, Damen Shiprepair Curaçao, momenteel vrijwel leeg is. Maar dat is tijdelijk. Het kan heel erg variëren.

Lees meer...

Hof-president Saleh: Uitleg geven over rol diverse staatsmachten

Van een onzer verslaggevers

Oranjestad - Elke staatsmacht - de wetgevende, uitvoerende en rechterlijke macht - dient zijn rol zo goed mogelijk in te vullen en verantwoordelijkheid te nemen voor de op hem rustende taken.

Lees meer...

Van onze redactie

Willemstad - Het rommelt al tijden in en rond het studentenhuis voor Nederlandse stagiaires aan de Telamonstraat 43, maar gisteren is er een einde gekomen aan die roerige periode. Het pand, waar 38 studenten woonden, moest definitief op slot.

Lees meer...

KLM wil met ‘double daily’ naar Curaçao

Van een onzer verslaggevers

Willemstad/Badhoevedorp - Bijna 250.000 stoelen op de vluchten van en naar Curaçao neemt Corendon vanaf volgend winterseizoen in een periode van drie jaar van KLM af. Daartoe is gisteren een overeenkomst getekend door beide ondernemingen.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Minister Zita Jesus-Leito van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) kan geen ontheffing verlenen en extra toerwagen (tw)-vergunningen uitgeven. Volgens de Staten is dit nodig omdat er een crisis zou zijn in het personenvervoer.

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).