Curacao

Commissie buigt zich over toekomst werknemers / Deal met Klesch-Group op losse schroeven

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Een commissie buigt zich over wat er moet gebeuren na 30 juni als Klesch Group de olie-industrie op Curaçao nog niet heeft overgenomen en wanneer de voormalige Isla/PdVSA-werknemers niet langer doorbetaald krijgen.

Lees meer...

Minister Martina wil poging doen tot behoud resort 

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Santa Barbara Beach & Golf Resort - met 350 kamers en suites één van Curaçaos grootste en meest prestigieuze hotels - heeft per 1 juni de deuren gesloten.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Het duurt mogelijk nog anderhalve week voordat er een definitief voorstel op tafel ligt waarmee de regering 12,5 procent kan gaan bezuinigen op het totale arbeidsvoorwaardenpakket van de ambtenaren, berekend over een jaar.

Lees meer...

Minister Martina: Procedures voor veilig toerisme

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Het Nederlandse onderzoeksinstituut TNO zoekt naar een alternatief voor de quarantainemaatregel. Het gaat om een procedure waarmee praktisch wordt uitgesloten dat iemand die besmet is met het coronavirus in het vliegtuig stapt.

Lees meer...

Van een onzer verslaggeefsters

Willemstad - Op zaterdag 6 juni vindt wederom een repatriëringsvlucht vanuit Nederland naar Curaçao plaats. Dat maakt het Kabinet van de Gevolmachtigde minister van Curaçao op zijn Facebookpagina bekend.

Lees meer...

maatregelen corona

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).