Curacao

 Minister en Openbaar Ministerie zwijgen over de zaak

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Naar nu blijkt is het rapport over de roof van 500 kilo drugs in oktober vorig jaar uit het politiedepot te Rio Canario al sinds eind januari gereed en ingediend bij de minister van Justitie.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Met de komst van het eerst Fokker 70-toestel van JetAir Caribbean op luchthaven Hato krijgt de Curaçaose luchtvaartmaatschappij United Caribbean Airlines bv van ondernemer António ‘Tony’ Ribeiro echt vorm.

Lees meer...

 Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Premier Eugene Rhuggenaath (PAR) heeft van de gelegenheid van zijn bezoek aan Panama gebruikgemaakt om verschillende belangrijk sleutelfiguren te spreken waardoor meer samenwerking tussen de landen mogelijk wordt.

Lees meer...

Ambtenaren hervatten werk vandaag weer
Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - De vakbonden die ambtenaren vertegenwoordigen, hebben gisteren een onderhoud gehad met de Raad van Ministers in Fòrti. Hierbij heeft de regering aangegeven na te zullen denken over de mogelijkheden voor de uitbetaling van de lumpsum aan de ambtenaren.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De overheid moet nu alle neuzen één kant op laten wijzen en het toerisme echt op nummer één zetten en daar ook naar handelen. Aldus Stichting Belanghebbenden Pietermaai in een ‘position paper’ gericht aan de regering.

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).