Curacao

* Belastingdienst: Desnoods stilleggen bedrijf
* Invorderingsbestand bedraagt ruim 3 miljard

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Hoewel de hoeveelheid ondernemingen die netjes hun omzetbelasting (ob) en loonbelasting van hun werknemers (lb) afdragen flink is toegenomen, geldt dit niet voor alle ondernemers. Die worden vanaf nu ‘harder aangepakt’, zo meldt Financiën.

Lees meer...

Nog geen openbare vergadering: Curaçao loopt erg achter

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Met de oproep tot een centrale commissievergadering in de Staten aanstaande maandag over het nieuwe Wetboek van Strafvordering (WvS) is nog steeds niet voldaan aan de ‘dringende oproep’ van de minister van Justitie, Shalten Hato (MFK) in mei vorig jaar om hier een openbare vergadering over te plannen zodat de wet zo snel mogelijk aangenomen kan worden.

Lees meer...

‘Zeven officieren van justitie en zes rechters verder’

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Onvoldoende waarheidsvinding, geen integer dossier, onbruikbaarheid resultaten voor bewijs. Dat concluderen de advocaten van Emsley Tromp, voormalig Centrale Bank-president, in de strafzaak-Hercules.

Lees meer...

Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.