Curacao

‘Met 4,1 miljoen extra fondsen’

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het Curaçao Medical Center (CMC) heeft afgelopen maand zeker een kwart van de wachtlijst weggewerkt. Dat kon dankzij het voorschot van 4,1 miljoen gulden van de Sociale Verzekeringsbank (SVB).

Lees meer...

Regering wel van plan banken te laten afdragen

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het werd al eerder aangekondigd maar nu staat het dan ook zwart op wit in de gewijzigde begroting 2022: de regering gaat nog niet tornen aan het tarief van de omzetbelasting (ob), maar is wel voornemens de afdracht te laten plaatsvinden via de lokale banken.

Lees meer...

Aandeelhouders en ex-bestuurders Ennia veroordeeld tot miljard schadevergoeding

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - ‘Ansary cum suis veroordeeld tot betaling van ruim een miljard aan schadevergoeding’ kopt de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) bijna jubelend. Het vonnis is uitvoerbaar bij voorraad verklaard, wat betekent dat de veroordeelde partij meteen aan de uitspraak moet/zou moeten voldoen.

Lees meer...

‘Te allen tijde bereid minister bij te staan om Statenvragen te beantwoorden’

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Centrale Bank CBCS is ‘te allen tijde bereid de minister van Financiën op zijn verzoek bij te staan ten behoeve van de beantwoording van vragen die in de Staten worden gesteld aangaande de taken en verantwoordelijkheden van de CBCS’.

Lees meer...

CPS: Geen lokale tariefsverhogingen

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Over de hele wereld zorgt de chaos in het containervervoer voor opstoppingen in de havens en prijsstijgingen van het internationale goederenvervoer. Maar op Curaçao heeft Curaçao Port Services (CPS) de vrachtafhandeling tot nu toe onder controle.

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).