Curacao

Van onzer verslaggeefsters
Willemstad - Ook in hoger beroep heeft het Openbaar Ministerie (OM) gisteren 30 jaar gevangenisstraf geëist tegen voormalig minister van Financiën, George Jamaloodin, die ervan verdacht wordt de moord op Helmin Wiels te hebben uitgelokt.

Lees meer...

Binnenkort volgt nieuwe wijziging

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het ministerie van Financiën van Curaçao gaat nog altijd uit van een tekort op de gewone dienst 2020 van 1.087,3 miljoen (bijna 1,1 miljard), maar in de jongste rapportage aan de Staten wordt nu al rekening gehouden met aanpassing in de volgende verslagmaand.

Lees meer...

Niet eerder vertoond: ProMo en Docomomo vragen rechter de overheid daartoe te dwingen

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De beste oplossing in publiek belang is om tot onteigening van Cinelandia in Punda over te gaan en de overheid daartoe te dwingen.

Lees meer...

  • Vakbond eist onderzoek

  • Directeur Con: Juist orde op zaken gesteld

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Drie leden van de raad van commissarissen (RvC) van Fundashon Kas Popular (FKP) hebben in december collectief hun ontslag ingediend bij VVRP-minister Zita Jesus-Leito (PAR). Zij hebben geen vertrouwen in het functioneren van RvC-voorzitter Maritza Becher.

Lees meer...

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Ook tijdens deze verkiezingscampagne gelden bepaalde regels bij het plaatsen van politieke reclame langs de openbare weg. De overheid herinnert de politieke partijen hier nog eens aan.

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).