Curacao

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Ajax voetbalde gisteren voor het eerst met het logo van Curaçao prominent zichtbaar op de mouw van het shirt. Voor de wedstrijd tussen Ajax en Sparta begon, werd het partnership tussen de Curaçao Tourist Board (CTB) en Ajax officieel bevestigd tijdens een ceremonie waarbij onder anderen minister Giselle Mc William (MAN) van Economische Ontwikkeling en Ajax-directeur Edwin van der Sar aanwezig waren.

Lees meer...

De inschrijfdag voor het Tumbafestival werd gisteren drukbezocht. Maar liefst 59 tumba’s werden ingeschreven voor de 50e editie van het immens populaire Festival di Tumba.

Lees meer...

Russel-Lucasius geeft leiding aan ‘transitiemanagementteam’ raffinaderij
Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het ‘transitiemanagementteam’ bij de Curaçaose raffinaderij staat onder aanvoering van Jessica Russel-Lucasius.
Zij maakte eerder deel uit van PMO, de Project Management Organisatie, die vanuit overheidsvennootschap Refineria di Kòrsou (RdK) in het kader van het ‘Project Arawak’ belast was met de zoektocht naar en selectie van een nieuwe operator van de raffinaderij bij het Schottegat en de oilterminal bij Bullenbaai.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De bouw van het sportcomplex aan het strand van Marie Pampoen bevindt zich in de eindfase. Het faillissement van aannemersbedrijf Curcon augustus vorig jaar heeft geen roet in het eten gegooid.

Lees meer...

Rhuggenaath: Voldaan aan afspraken met Nederland
Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Nederland heeft, bij monde van minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) Raymond Knops, Curaçao een bedrag toegezegd van 30 miljoen gulden in het kader van het Groeiakkoord.

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).