Curacao

Vanaf 1 januari betaling, avond-, nacht- en weekenddiensten

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Vooruitlopend op de huisartsenpost (HAP), die in de eerste helft van 2023 operationeel moet zijn, zullen huisartsen met ingang van 1 januari een zogeheten ANW-tarief uitbetaald krijgen.

Lees meer...

Aanvallen bestempelt hij als 'goedkope politiek'

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het is opmerkelijk dat dezelfde minister - Javier Silvania (MFK) - die eerder beweerde dat het IT-systeem dat door BearingPoint is geleverd niet deugt, nu in feite stelt dat het probleem is dat het systeem zodanig geavanceerd is dat de organisatie het niet aankan.

Lees meer...

Eén van de oprichters afkomstig van Curaçao

Van onze redactie
Rotterdam/Willemstad - De Nederlandse datingapp Breeze, die offline dates voor hun gebruikers organiseert, haalt 1,3 miljoen euro op. De oprichters, waarvan één afkomstig uit Curaçao, hebben geld opgehaald bij onder meer Vinted-ceo Thomas Plantega en het Amerikaanse FJ Labs. Het laatste heeft ook geïnvesteerd in bedrijven als Uber en Airbnb.

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).