Curacao

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Na een lange en intensieve voorbereidingsperiode door zowel de leerlingen, scholen en schoolbesturen als het Expertisecentrum voor Toetsen en Examens (ETE), zijn gisteren 1.903 examenkandidaten - 302 minder dan in 2019 - begonnen aan het centraal eindexamen vsbo, havo en vwo.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het probleem van de illegale, of beter gezegd ongedocumenteerde kinderen is groot op Curaçao en veel niet-gouvernementele organisaties (ngo’s) hebben ermee te maken.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het kabinet-Pisas (MFK) is voorstander van een flexibeler arbeidsmarkt. ,,Geen ‘free for all’ en een beleid van ‘hire and fire’, maar wel een arbeidsmarkt met minder restricties met betrekking tot arbeidsmobilisatie.

Lees meer...

Seferina-Rojas: Te veel testen, te weinig activiteiten

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het afschaffen van de plachi di dia is niet voldoende om toeristen naar Curaçao te trekken. De keuze zal snel vallen op een alternatieve bestemming met minder verplichte testen en meer activiteiten.

Lees meer...

Rhuggenaath: Nationale dialoog over hoe nu verder

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het is maandag de laatste dag dat voertuigen alleen op basis van de plachi di dia de weg op mogen. De maatregel wordt vanaf dinsdag opgeheven. Dat is niet voor niets precies een week nadat de eerste voorzichtige stappen uit de lockdown werden genomen.

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).