Curacao

Kabinet-Pisas doet officieel verzoek aan Nederland voor uitstel

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Gouverneur Lucille George-Wout sprak gisteren na de beëdiging van de ministers van het nieuwe kabinet-Pisas de wens uit dat de regering zal handelen naar de belofte die in het regeerakkoord wordt gedaan, namelijk om samen met het volk en voor het volk te regeren. ,,De burgers van Curaçao rekenen op u!”

Lees meer...

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - In een brief van 10 juni verzoekt Eugene Rhuggenaath, toen nog in de hoedanigheid van demissionair premier, Statenvoorzitter Charetti America-Francisca om zo snel mogelijk de drie Landsverordeningen te behandelen, zodat deze kunnen worden vastgesteld en Curaçao daarmee kan voldoen aan de voorwaarden van Nederland voor verdere liquiditeitssteun.

Lees meer...

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - De nationale selectie van Curaçao maakt vandaag opnieuw kans een plek te bemachtigen in de finaleronde van de WK-kwalificatie van Noord- en Centraal-Amerika.

Lees meer...

RdK: Bevestiging vonnis door Hof niet van invloed op onderhandelingen

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het huidige vonnis in hoger beroep in de zaak van stichting Clean Air Everywhere, dat de vorige uitspraak van het gerecht bevestigt, heeft geen invloed op de onderhandelingen met ‘preferred bidder’ Corc bv.

Lees meer...

Blokhuis vol lof tijdens bezoek aan Curaçao

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - ,,Het is hoopgevend dat de verschrikkelijke noodsituatie op Curaçao met vereende krachten het hoofd is geboden. Alle mensen op Curaçao die daarbij betrokken waren - van de schoonmakers tot de verplegers tot de mensen van de publieke gezondheidsdiensten en ministers - verdienen daar een enorm compliment voor.”

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).