Als logopedist, met 25 jaar ervaring, heb ik dr. Sonja Faries als een zeer professionele arts ervaren. Ook onze gemeenschappelijke patiënten met diabetes type 1 zijn erg tevreden met de behandelingen. Zij luistert goed naar de patiënten, doet grondig onderzoek, gaat zorgvuldig te werk bij het stellen van een diagnose en verwijst tijdig door. Zij begeleidt haar patiënten met hart en ziel.
Dr. Sonja Faries is op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van diabetes type 1 en alle andere kinderziektes in deze regio en Europa. Dr. Sonja Faries kent onze cultuur, ons voedingspatroon, onze mentaliteit en onze taal.
Geen enkele expert uit het buitenland heeft dit. Diabetes type 1 is een erg ingewikkelde ziekte, waarbij al deze factoren een grote rol spelen om tot een succesvolle behandeling te komen. Een audit met experts uit Nederland houdt hier geen rekening mee.
Het artikel van het Antilliaans Dagblad, waarin inspecteur Jan Huurman wordt aangehaald, geeft een vertekend beeld van de situatie en de maatregel tegen dr. Sonja Faries is disproportioneel. God zegen dr. Sonja Faries met veel wijsheid en gezondheid om verder te gaan met de zeer goede zorg die zij altijd heeft gegeven en zal geven aan onze kinderen.

Marielle Martis-Da Costa Gomez, Curaçao

ADletters logo

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).