Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Curaçao Animal Rights Foundation (Carf) organiseert op zaterdag 21 januari haar eerste Meet & Greet van 2017. Tijdens deze Meet & Greet kunnen mensen kennismaken met verschillende voormalige straathonden die geadopteerd kunnen worden.


CarfDe meeting zal plaatsvinden tussen 10.00 en 11.45 uur aan Kaya Semikok B3, een zijstaat van de Cas Coraweg. De honden die tijdens deze bijeenkomst aanwezig zijn, zijn allemaal onderzocht en behandeld door een erkend dierenarts. Ook zijn alle honden gevaccineerd en gechipt. Honden van zes maanden en ouder zijn al gecastreerd of gesteriliseerd. De adoptiekosten zijn 150 gulden per hond, de castratie-/sterilisatiekosten zijn hierbij inbegrepen. Tijdens de Meet & Greet zijn vrijwilligers van Carf aanwezig om vragen over de stichting en het adoptieproces te beantwoorden. Ook kunnen zij meer vertellen over de kenmerken en persoonlijkheden van de honden. Ook mensen die geen hond willen adopteren maar het interessant vinden meer te weten over stichting Carf, of een donatie willen langsbrengen, zijn van harte welkom.

Carf is de oudste ‘ no kill rescue’-organisatie van Curaçao. De stichting heeft ruim acht jaar ervaring met het herplaatsen van honden en heeft de afgelopen jaren al meer dan duizend dieren kunnen redden. ,,De meeste van onze honden zijn zwervend op straat aangetroffen of door de eigenaar afgestaan. Wij hebben ruim honderd honden onder onze hoede en wij doen onze uiterste best om een blijvend thuis voor hen te vinden”, zegt Sylvia Minten, vrijwilliger bij Carf. ,,Ons aanbod is zo gevarieerd dat er eigenlijk voor iedereen wel een geschikt hondje is. Tijdens deze Meet & Greet kunnen mensen vrijblijvend komen kijken of zij een van onze honden willen adopteren.”


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).