Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - Marie en Ties zijn twee moeders die niet meer onder ons zijn, maar hun nagedachtenis leeft voort. In St. Cruz is CasMarie bij Mama Ties geopend, gericht op personen die aan dementie lijden.
Achter de opening van de opvang, waarover het Antilliaans Dagblad gisteren schreef, gaat een liefdevolle zorg van een familie schuil. Familieleden Fito Croes en Yvonne Escalona openen de deuren om andere mensen te kunnen helpen. Dat doen ze nu in St. Cruz., maar dat deden ze twintig jaar geleden als eerste in Savaneta.

Lees meer...

Van onze correspondent
Oranjestad - Aruba Wastewater Sustainable Solution (AWSS) gaat beginnen met het installeren van het ‘Aeriation System’ en het ‘Granular Sludge System’ bij de rioolwaterzuiveringsinstallatie van Bubali. Vier weken na de installatie moet de stankoverlast met 80 procent zijn verminderd.

Lees meer...

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.