Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - ,,Ik ben niet ziek, maar het harde werken eist zijn tol. Mijn lichaam moet nu rusten en mijn gezin verdient mijn tijd en aandacht.”
Met deze woorden maakte minister Otmar Oduber van Infrastructuur en Milieu bekend dat hij aan het einde van dit jaar zijn ministerschap neerlegt en zijn politieke carrière beëindigt.

Lees meer...

Van onze correspondent
Oranjestad - Met de blokkade van de hoofdweg voor het Arubaanse regeringscentrum vrijdag door werknemers van Metacorp, gekleed in T-shirts ‘No hunga cu nos pan! (Speel niet met ons brood!), sloot Aruba een week van stakingen, protesten en mediaoorlog af.

Lees meer...

Van onze correspondent
Oranjestad - Te Calabas wordt momenteel een bijzonder woonhuis gebouwd. Door gebruik van speciale materialen en toepassing van zonnepanelen is sprake van een duurzaam woonhuis.

Lees meer...

Van onze correspondent
Oranjestad - ,,De regering is in gesprek met het enige bedrijf op Aruba dat frisdranken produceert. Over de eventuele invoering van een suikertaks is nog geen beslissing genomen. Het is zeker niet de bedoeling om belastingen in te voeren die mensen of bedrijven benadelen.”

Lees meer...

Van onze correspondent
Oranjestad - Democratie betekent dat de bevolking in alle vrijheid haar mening mag geven en dat niemand daarvan mag worden uitgesloten. In het democratisch proces behoort iedereen een rol te spelen, uit het bestuur, de maatschappij en de internationale omgeving.

Lees meer...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).