Al het nieuws

Van onze correspondent

Kralendijk - Bonaire International Airport (BIA) laat bij hoge uitzondering vliegtuigen toe die afkomstig zijn van eilanden die niet in de ‘air-bubble’ zitten, dus landen met veel risico voor besmetting met het coronavirus. Alleen de bemanning is aan boord van deze toestellen.

Lees meer...

Van onze correspondent

Kralendijk - Het Openbaar Lichaam Bonaire (OLB) is op zoek naar experts die de tot nu toe verzamelde informatie en andere beleidsprocessen kunnen herzien en analyseren om vervolgens het integrale Masterplan Bonaire 20-30 te schrijven. Dit plan moet het OLB een brede strategische visie en een uitvoeringsplan bieden.

Lees meer...

Van onze correspondent

Kralendijk - Vanaf 15 augustus zal de Rijksrecherche een vaste standplaats krijgen op Bonaire en valt als enige onderdeel van het openbaar ministerie (OM) direct onder de verantwoordelijkheid van de procureur-generaal van het Openbaar Ministerie van Curaçao, Sint Maarten en Bonaire, Sint Eustatius en Saba.

Lees meer...

Van onze correspondent

Kralendijk - De Arbeidsinspectie heeft zondagavond, samen met het Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN), de Directie Toezicht en Handhaving van het Openbaar Lichaam Bonaire (OLB) en de Koninklijke Marechaussee (KMar) een multidisciplinaire controle gehouden bij een snèk gelegen aan de Kaya Balau.

Lees meer...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).