Van onze correspondent

Oranjestad - Met het indienen van de kandidatenlijsten hebben twaalf politieke partijen officieel laten weten mee te willen doen aan de Statenverkiezingen van 25 juni. Vanwege corona was het een sobere aangelegenheid zonder grote groepen sympathisanten.

Lees meer...

Van onze correspondent
Oranjestad - De Sociaal Psychiatrische Dienst (SPD) heeft via de overheid laten weten dat mensen die hulp nodig hebben bij hen terecht kunnen. Volgens de organisatie Respaldo, het voormalige psychiatrische ziekenhuis PAAZ, vergeet de overheid echter te melden dat SPD niet functioneert.

Lees meer...

Van onze correspondent
Den Haag - Na de grote uitbraak van Covid-19 op Curaçao en Bonaire verdween de situatie op Aruba enkele weken naar de achtergond, maar sinds vorige week is Aruba weer koploper in het aantal besmettingen in het Nederlands-Caribische gebied.

Lees meer...

Van onze correspondent
Oranjestad - Journalist Sharina Henriquez van Caribisch Netwerk heeft fel uitgehaald tegen het stilzwijgen van de regering en de politie over haar arrestatie. Ze deed dat niet toevallig op 3 mei, de internationale Dag van de Persvrijheid.

Lees meer...

Van onze correspondent
Oranjestad - Aruba heeft een rustige Koningsdag achter de rug. Evenementen mochten niet worden gehouden vanwege corona en veel mensen zochten daarom het strand op.

Lees meer...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).