Van onze correspondent

Oranjestad - Toeristen uit de Amerikaanse risicogebieden voor Covid-19 mogen alleen naar Aruba komen als ze negatief getest zijn op het virus.

Lees meer...

Auteur Renée Gielen: Vermoord of weggelopen?

Van onze redactie

Willemstad/Oranjestad - Ze heeft er jaren aan gewerkt, maar nu is het zover. Een boek over Natalee Holloway van Renée Gielen: ‘Vermoord … of weggelopen? Feiten liegen niet!’.

Lees meer...

Van onze correspondent

Oranjestad - Afvalverwerkingsbedrijf Ecotech verwerkt al het afval dat door het bedrijf zelf en Serlimar wordt opgehaald.Na een serie kortdurende samenwerkingsovereenkomsten, staat er nu een voor vijf jaar op stapel. Ecotech beschikt over de modernste afvalverwerkingsinstallatie van het Caribisch gebied. ,,We halen het afval op bij vrijwel alle bedrijven op Aruba en bij e en klein deel van de huishoudens”, vertelt operationeel manager Ramsey Halabi.

Lees meer...

Aruba krijgt Rijkswet financieel toezicht (Rft) door strot geduwd

Van onze correspondent

Oranjestad - Aruba moet instemmen met toetreding tot de Rijkswet financieel toezicht (Rft), die al voor Curaçao en Sint Maarten geldt, anders houdt de Nederlandse financiële steun met onmiddellijke ingang op.

Lees meer...

maatregelen corona

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).