Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - Het postkantoor in Sint Eustatius verkeert in een wel heel treurige staat. De postkantoren op de BES-eilanden worden gerund door het bedrijf Flamingo Express Dutch Caribbean, die hiertoe een concessie verwierf. Het postkantoor op Bonaire is inmiddels mooi opgeknapt en voorzien van belettering en is, ook voor toeristen, makkelijk te vinden. Op Sint Eustatius heerst echter de nodige ontevredenheid over de staat van het gebouw van het postkantoor. Op het gebouw, dat na overname nog nimmer werd voorzien van een nieuwe laag verf, zijn nog de contouren te zien van het inmiddels reeds lang verwijderde bord van Nieuwe Post Nederlandse Antillen. Wie niet weet dat het postkantoor gevestigd is in het ogenschijnlijk verlaten gebouw, loopt het straal voorbij. Ook toeristen weten het gebouw maar moeilijk te vinden.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).