De Compagnie in de West van CZMCARIB levert op verzoek van de gezaghebber van Bonaire, Edison Rijna, sinds afgelopen dinsdag zachte militaire bijstand voor het ruimen van het sargassum zeewier.

wier Grote gedeeltes van zowel Lac Baai als Lagun werden vorige week ook bedolven onder het wier. Sargassum zeewier gaat na verloop van tijd enorm stinken en wordt schadelijk voor mens en milieu. Veertig militairen zijn deels ingevaren met kustwachtcutter en deels ingevlogen met de Dash 8, het maritieme patrouillevliegtuig van de kustwacht. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.