Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Naast het bouwvallige Cinelandia aan het Hendrikplein in Punda, op de plek waar tot in de jaren zestig van de vorige eeuw nog het statige Graham Building stond, precies daar verrijst in Punda een nieuw winkelcentrum.
winkelcentrumKlassiek en een beetje modern, omschrijft Karan Mirchandani het complex dat eind volgend jaar klaar moet zijn. Meer dan dat het om een ‘buitenlandse investeerder’ gaat, kan Mirchandani, die deel uitmaakt van het managementteam dat toezicht houdt op de bouw, niet over de opdrachtgever zeggen. Een officieel bord met alle informatie komt pas als het dak op de constructie is bevestigd. Aannemer is LB Constructie.
Het complex krijgt drie verdiepingen. Op de begane grond is ruimte voor 14 winkels die via voetpaden buiten bereikbaar zijn. Een ‘outdoor plaza’, noemt Mirchandani het. ,,Klassiek met een beetje modern en een tikje Venetiaans. De ruimtes hebben een hoog plafond en zijn geschikt voor bijvoorbeeld een café of boetiek.” Op de tweede verdieping komen twee restaurants met terrassen. Daarboven waarschijnlijk appartementen. ,,Dat is nog niet helemaal zeker”, zegt Mirchandani. Hij verwacht dat het winkelcentrum over tien maanden de deuren opent. ,,Ik hoop in ieder geval op kerst volgend jaar.”
Het terrein naast de voormalige bioscoop Cinelandia lag jarenlang braak. Het was in de twintigste eeuw vooral bekend als de locatie van het Graham Building. Onder andere luchtvaartmaatschappij KLM hield daar kantoor.
Mirchandani is volgens zijn profiel op linkedIn ook directeur van Palais Caribi in de vrije zone. Het bedrijf verkoopt ‘kleding en mode’.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).