Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Zima Gomez Osorio en Dimitri Celestina hebben het tweede rankingtoernooi van de Tennis Federation Curaçao gewonnen in de categorie tot 18 jaar. Zima versloeg in de finale Mila de la Fuente en Dimitri won van Quinton de Palm.
Daphne Sommer was in de categorie U14 te sterk voor Sarinah Maduro en Darren Martis voor Joop Olthof. In U12 won Quilayne Cijntje van Zahra Nissa en Aldair Correia Marques van Jose Andrade. Sahira de Castro versloeg in de categorie U10 Talisa Gomez en Ian Pietersz was te sterk voor Jordan Sluis.
Op de banen van Curaçao Sport Club (CSC) te Damacor en Racing Club Curaçao (RCC) te Mon Repos werden van vrijdag tot en met zondag 136 wedstrijden gespeeld door 61 jongens en meisjes. De jonge tennistalenten met de meeste punten in elke leeftijdscategorie plaatsen zich na zes toernooien voor deelname aan de Curaçaose jeugdkampioenschappen.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.