Al het nieuws

Van onze redactie
Sydney - Dubbelspecialist Jean-Julien Rojer is op het tennistoernooi van Sydney al vroeg uitgeschakeld. De tennisser uit Curaçao verloor gisteren met zijn partner Horia Tecau in de eerste ronde van Australiërs Matt Reid en Jordan Thompson: 4-6 7-6 (9) 10-4.
Op het voorbereidende toernooi voor de Australian Open, die volgende week begint, leken Rojer en Tecau een makkelijke loting te hebben. Het Curaçaos/Roemeense duo is de nummer één van de wereld, Reid en Thompson kregen een wildcard voor het toernooi. Maar na een prima start ging het fout in de tweede set voor de favorieten. Rojer en Tecau gaven een voorsprong weg en wisten een matchpoint in de tiebreak niet te verzilveren.
In de supertiebreak waren de Australiërs vervolgens veel te sterk voor hun tegenstanders, die vorig jaar nog Wimbledon en de ATP World Tour Finals wonnen.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).