Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Curaçaose linksbenige PSV-verdediger Jetro Willems staat op het lijstje van Newcastle United. Dat schrijft Chronicle Live. Volgens de nieuwssite brengt de Engelse club deze zomer een bod uit op de speler.
Hoofdscout Graham Carr van de club, die actief is in de Premier League, zou inmiddels een goed beeld hebben van de verdediger. De aanvallend ingestelde flankspeler kwam dit seizoen nog niet in actie door een knieblessure. Ook het duel met concurrent Feyenoord, op zondag 17 januari, komt te vroeg. Willems heeft in Eindhoven een contract tot medio 2017, waardoor een zomerse transfer zeer logisch is. Op deze manier ontvangt PSV een vergoeding voor de vleugelverdediger. Georginio Wijnaldum bewandelde een half jaar geleden dezelfde weg.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.