Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Curaçaose zwemclub Orca bestaat 1 jaar en dat is op toepasselijke wijze gevierd. De club begon precies een jaar geleden met 9 leden en 5 trainers, maar is naar eigen zeggen uitgegroeid tot een volwaardige zwemclub met veel meer leden en trainers. In het afgelopen jaar is gewerkt aan teambuilding, zijn demonstraties gegeven aan ouders en kinderen, is er een carwash georganiseerd, is er een waterpolo clinic gegeven, is op Bonaire meegedaan aan een waterpolowedstrijd, is deelgenomen aan de Curaquatolon derde editie van TEC Lions Dive, is een zwemmarathon georganiseerd en is er een militaire training ‘Boot Camp work-out’ georganiseerd. Bij de club worden verschillende zwemdisciplines aangeboden zoals wedstrijdzwemmen, recreatief zwemmen, waterpolo, waterballet, open water langeafstandzwemmen, schoonspringen en volwassentraining. De club maakt gebruik van het zwembad bij rif, Pisina Bennie Leito.
Voor meer informatie Vernon Thoré, 529-6586.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.