Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Curaçaose zwemclub Orca bestaat 1 jaar en dat is op toepasselijke wijze gevierd. De club begon precies een jaar geleden met 9 leden en 5 trainers, maar is naar eigen zeggen uitgegroeid tot een volwaardige zwemclub met veel meer leden en trainers. In het afgelopen jaar is gewerkt aan teambuilding, zijn demonstraties gegeven aan ouders en kinderen, is er een carwash georganiseerd, is er een waterpolo clinic gegeven, is op Bonaire meegedaan aan een waterpolowedstrijd, is deelgenomen aan de Curaquatolon derde editie van TEC Lions Dive, is een zwemmarathon georganiseerd en is er een militaire training ‘Boot Camp work-out’ georganiseerd. Bij de club worden verschillende zwemdisciplines aangeboden zoals wedstrijdzwemmen, recreatief zwemmen, waterpolo, waterballet, open water langeafstandzwemmen, schoonspringen en volwassentraining. De club maakt gebruik van het zwembad bij rif, Pisina Bennie Leito.
Voor meer informatie Vernon Thoré, 529-6586.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).