Al het nieuws

Van onze redactie
Londen - De Curaçaose tennisser Jean-Julien Rojer heeft zich met zijn tennispartner Horia Tecau geplaatst voor de halve finales van de ATP World Tour Finals.

Gisteravond was het Nederlands/Roemeense duo ijzersterk in het dubbelspelduel met Ivan Dodig en Marcelo Melo: 6-4 7-6 (3).
De Braziliaan en de Kroaat golden vooraf als de grootste uitdagers van Rojer en Tecau in de groepsfase van het afsluitende toernooi van het jaar. Al vrij snel was echter duidelijk dat de winnaars van Wimbledon zich niet lieten intimideren in Londen. In de eerste set was het duo ongenaakbaar op eigen service en was een vroege break voldoende. In de tweede set bleek dat niet het geval: Melo en Dodig braken terug, maar wisten in de tiebreak een paar kansen niet te benutten. Rojer en Tecau lukte dat wel.
Zij behielden zo ook hun eerste plek op de wereldranglijst, die ze maandag veroverden op de Amerikaanse tennisbroers Bob en Mike Bryan.


maatregelen corona

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).