Al het nieuws

Vier spelers van de Curaçao Soccer Academy zijn afgelopen zaterdag naar Nederland vertrokken. Ze zullen twee weken lang trainen en spelen met hun leeftijdsgenoten bij FC Utrecht. Ronathan Willems (2000) was eerder al uitgenodigd door FC Twente. Jonathan Libania (2001) maakte in april bij FC Utrecht een goede indruk en keert daarom terug. Voor Sharrion Pietersz (2001) en Sidney Kastaneer (2003) is het de eerste kennismaking met een betaaldvoetbalorganisatie in Nederland. De spelers worden begeleid door Laura Meeder (mental coach) en directeur Hans van Elden van de Curaçao Soccer Academy.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).