Al het nieuws

Vier spelers van de Curaçao Soccer Academy zijn afgelopen zaterdag naar Nederland vertrokken. Ze zullen twee weken lang trainen en spelen met hun leeftijdsgenoten bij FC Utrecht. Ronathan Willems (2000) was eerder al uitgenodigd door FC Twente. Jonathan Libania (2001) maakte in april bij FC Utrecht een goede indruk en keert daarom terug. Voor Sharrion Pietersz (2001) en Sidney Kastaneer (2003) is het de eerste kennismaking met een betaaldvoetbalorganisatie in Nederland. De spelers worden begeleid door Laura Meeder (mental coach) en directeur Hans van Elden van de Curaçao Soccer Academy.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via www.online.ad.cw.

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.