Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Curaçaose voetbalselectie van vrouwen tot 20 jaar is op het regionale Concacaf-toernooi in Haïti als derde geëindigd.

Het ging om de tweede ronde in het toernooi met als tegenstanders St. Vincent & Grenadines, Trinidad & Tobago en Jamaica.
Curaçao versloeg St. Vincent met 1-0, maar moest de meerdere erkennen in Trinidad (1-4) en Jamaica (0-2). Volgens een verslag van voetbalbond FFK boekten de dames onder leiding van coach Rudsel Monte vooruitgang vergeleken met de eerste ronde. Van Jamaica werd toen bijvoorbeeld met 8-0 verloren.
Tegen Trinidad & Tobago kon Curaçao in de eerste helft goed tegenstand bieden. Bij rust was het 1-1. In de tweede helft konden de speelsters dit niet volhouden.
Tegen St. Vincent & Grenadines werd gestreden om de derde plaats. Curaçao bleek technisch en tactisch beter dan de tegenstander. De speelsters wisten elkaar goed te vinden.
Jamaica won het toernooi met twee overwinningen en een gelijkspel, tweede werd Trinidad & Tobago, dat ook ongeslagen bleef met een overwinning en twee keer gelijkspel.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).