Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Taqesyah Marcos is de winnaar geworden van de schaakwedstrijd die de Curaçao Chess Academy (CCA) organiseerde in het kader van het 55-jarige bestaan van wijkcentrum Sta. Maria. CCA organiseert al sinds 2009 schaakprojecten voor kinderen in de wijken. Deze vinden al enkele jaren plaats in het genoemde wijkcentrum, waar de activiteiten ondersteund worden door Banco di Caribe, die deze steun onlangs verlengde met een jaar.
De wedstrijd bestond uit vijf ronden en werd door zowel jongens als meisjes gespeeld.
Marcos wist daarbij vijf punten te halen uit vijf wedstrijden. Jonathan Brigita werd tweede met vier punten en Daniela Wanga werd derde met drie punten. Er werden tevens prijzen uitgedeeld voor de drie beste finalisten die voor het eerst aan een competitie meededen. De aanmoedigingsprijzen gingen naar Jian We Li, Jeanot Martien en Jorjino Kirindongo.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.