Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Taqesyah Marcos is de winnaar geworden van de schaakwedstrijd die de Curaçao Chess Academy (CCA) organiseerde in het kader van het 55-jarige bestaan van wijkcentrum Sta. Maria. CCA organiseert al sinds 2009 schaakprojecten voor kinderen in de wijken. Deze vinden al enkele jaren plaats in het genoemde wijkcentrum, waar de activiteiten ondersteund worden door Banco di Caribe, die deze steun onlangs verlengde met een jaar.
De wedstrijd bestond uit vijf ronden en werd door zowel jongens als meisjes gespeeld.
Marcos wist daarbij vijf punten te halen uit vijf wedstrijden. Jonathan Brigita werd tweede met vier punten en Daniela Wanga werd derde met drie punten. Er werden tevens prijzen uitgedeeld voor de drie beste finalisten die voor het eerst aan een competitie meededen. De aanmoedigingsprijzen gingen naar Jian We Li, Jeanot Martien en Jorjino Kirindongo.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).