Al het nieuws

Van onze redactie
Willemstad - Ralph Miller, titelverdediger van het golftoernooi MCB Curaçao Masters komt naar Curaçao om wederom deel te nemen aan het toernooi.

 

Miller werd in 212 en 2014 winnaar. Naast de titelverdediger komt de Duitse 2010 winnaar, Marcel Haremza, terug naar het eiland. De organisatie is zeer verheugd met de komst van deze internationale toppers: ,,Naast de titelverdediger verwelkomen we drie andere Nederlandse topgolfers. Nieuwkomer Evert Bloemers en de gebroeders/oude bekenden Wouter en Floris de Vries. Floris kende een flitsende start van zijn carrière, nadat hij bij de beste vijf wist te eindigen op de Duitse EPD Tour. De Vries promoveerde daarmee naar de Challenge Tour en na zijn overwinning in Italië promoveerde Floris zelfs naar de Europese Tour”, aldus de organisatie.
Ook Duitse EPD Tourspelers Marcel Haremza, de winnaar van 2010, Christoph Günther, Peter Nickel, Sebastian Buhl en Dennis Kupper komen met vijf man sterk naar Curaçao om hun golfkunsten te vertonen. Vorig jaar eindigde Günther als tweede op de MCB Curaçao Masters.
Ook pro-golfers Paul Simpson en Daniel Poulter maken hun opwachting. ,,Zowel Simpson als Poulter zijn al geruime tijd professionals en hebben vele Pro-Am golftoernooien gespeeld. Daniel is de oudere broer van Ian Poulter, winnaar van de Europese Challenge Tour en enkele Europese PGA Tours.”

 


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).