Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het Marriott Hotel organiseert een Charity Golf Tournament om geld in te zamelen voor Fundashon Shimaruku, een stichting die ontbijt en warme maaltijden verzorgt voor schoolkinderen van het Kolegio Dòdò Palm in Seru Fortuna.
Zakenlieden worden door de organisatoren van het toernooi opgeroepen om geld te doneren aan Fundashon Shimaruku voor de aanschaf van een bus waarmee kinderen uit de wijk naar activiteiten buiten Seru Fortuna vervoerd kunnen worden.
Op vrijdag 20 maart vindt bij het Marriott de ‘Louis Roerdere Champagne Reception’ plaats van 18.30 tot 20.30 uur. Het golftoernooi zelf, dat voor de vierde keer wordt georganiseerd, wordt op zaterdag 21 maart vanaf 12.00 uur gehouden bij Blue Bay. Tijdens het toernooi wordt ook een speciale barbecue gehouden die om 18.30 uur begint. Het toernooi is open voor golfers van verschillend niveau. Deelname kost 179 gulden per persoon. Daarbij zijn de toegang tot de Champagne Reception, een lunchbox, drankjes, green fee, golfballen en poloshort inbegrepen, de kans om 2 hole-in ones te winnen en toegang tot de barbecue.
Voor de ‘Hole 5’-wedstrijd is een BMW X4 als prijs beschikbaar gesteld, een Mini Cooper is de prijs voor een ‘Hole 13’.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.