Van een onzer verslaggevers

Willemstad - In de stromende regen is vrachtschip de Dijksgracht met de windturbines, die bestemd zijn voor het windmolenpark Koraal Tabak, aangekomen op Curaçao.

WindmolensSBIets na 10.00 uur kwam het vanuit Spanje vertrokken schip gisteren uit oostelijke richting aangevaren, en voer het naar de Brionwerf in het Schottegat. Vanaf maandag worden de verschillende onderdelen voor vijf nieuwe windmolens vervoerd naar het voormalige Amstelterrein. Vooralsnog is de planning dat op dinsdag 6 augustus het transport begint naar Koraal Tabak.

Foto Steffen Broeders


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.