De nationale feestdag die in de volksmond tien-tien-tien genoemd wordt, is eigenlijk tien-tien, want de derde tien is van twaalf jaar geleden.

F01Tientien een feestje 4 MOET MEEHet was zoals op de foto’s te zien een waar feestje in Punda en later op de middag en avond ook in Otrobanda. Daar werd Ced Ride herdacht en bekendgemaakt welk embleem door de bevolking gekozen is en welke artiest hierachter zit. En dat is ‘Mi pais mi orguyo’, ontworpen door grafisch vormgever Andresetti Monart die aan het Grafisch Lyceum Utrecht heeft gestudeerd en vanwege uitlandigheid niet aanwezig was gisteravond.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.