De nationale feestdag die in de volksmond tien-tien-tien genoemd wordt, is eigenlijk tien-tien, want de derde tien is van twaalf jaar geleden.

F01Tientien een feestje 4 MOET MEEHet was zoals op de foto’s te zien een waar feestje in Punda en later op de middag en avond ook in Otrobanda. Daar werd Ced Ride herdacht en bekendgemaakt welk embleem door de bevolking gekozen is en welke artiest hierachter zit. En dat is ‘Mi pais mi orguyo’, ontworpen door grafisch vormgever Andresetti Monart die aan het Grafisch Lyceum Utrecht heeft gestudeerd en vanwege uitlandigheid niet aanwezig was gisteravond.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).