De food court ‘É Marshe’ op luchthaven Hato is in de maak. De Curaçao International Airport heeft een transformatie ondergaan wat betreft infrastructuur, maar ook aanbod van eten en drinken (food and beverage).

marshehato

Daarvoor hebben Curaçao Airport Partners (CAP) en Café Barista - de exploitant van de food court - een samenwerkingsovereenkomst getekend. É Marshe Gastro Hall en Bar 22 komen in de vertrekhal en zullen eind 2018 de deuren openen. É Marshe Gastro Hall is geïnspireerd op het Curaçaose Plasa Bieu, de traditionele markt in Punda waar live gekookt wordt. Op de foto Cedric Sprock, exploitant van É Marshe en Bar22, en Ralph Blanchard, directeur van CAP en een impressie van hoe het eruit moet gaan zien.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).