De food court ‘É Marshe’ op luchthaven Hato is in de maak. De Curaçao International Airport heeft een transformatie ondergaan wat betreft infrastructuur, maar ook aanbod van eten en drinken (food and beverage).

marshehato

Daarvoor hebben Curaçao Airport Partners (CAP) en Café Barista - de exploitant van de food court - een samenwerkingsovereenkomst getekend. É Marshe Gastro Hall en Bar 22 komen in de vertrekhal en zullen eind 2018 de deuren openen. É Marshe Gastro Hall is geïnspireerd op het Curaçaose Plasa Bieu, de traditionele markt in Punda waar live gekookt wordt. Op de foto Cedric Sprock, exploitant van É Marshe en Bar22, en Ralph Blanchard, directeur van CAP en een impressie van hoe het eruit moet gaan zien.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via www.online.ad.cw.

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.