Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het ministerie van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn (Soaw) gaat door met het registreren van personen die een training willen voor een baan in het project ter moderniseringen van Refineria Isla en Bullenbaai.


islaDe inschrijvingen gaan naar de verschillende wijkcentra. Zo kan men terecht bij Kas di Bario Brievengat aan de John Monsanto z/n, Kas di Bario Punda in de Tauber-building aan de Prinsenstraat # 86, Kas di Bario Otrobanda aan de Breedestraat # 171/180 en Kas di Bario Sta. Maria te Jan Noordynweg van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 11.30 en tussen 14.00 en 16.00 uur.
Ook kan men zich registreren bij Fundashon pa Edukashon i Formashon di Fishi i Kapasitashon (Feffik) van maandag tot en met vrijdag tussen 14.00 en 18.00 uur.
Er zijn verschillende functies waarvoor lokale werknemers in aanmerking kunnen komen. Met assistentie kunnen bezoekers kiezen voor een of meerdere trainingen die op het digitale formulier staat. Het gaat om functies als pipe fitter, plant mechanic, machine mechanic, lasser, concrete worker, refractory worker, scaffolder, insulator, grit blaster, schilder, elektricien, industrial cleaner, brandweerman, veiligheidsinspecteurs, tekenaars, autocad en Cad-operatoren.
Men kan zich ook registreren via de website www.entrenapatrabou.com.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).