Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Met een speciaal logo en een nieuwe reclamejingle is voor de Maduro & Curiel’s Bank (MCB) het feestjaar gestart op weg naar het 100-jarig bestaan op 16 december 2016.

 

mcb

De slogan voor het komende jaar is ‘Tussen verleden en toekomst, MCB is present’.
De bank is trots op wat er in die honderd jaar is bereikt en wil dat delen met de werknemers, de klanten en de gemeenschap. Daarom zullen er door het hele jaar heen activiteiten worden georganiseerd. Bij de presentatie van het programma werd de jingle, gemaakt door Farley Lourens en Heinrich Pieter, ten gehore gebracht. Arnel Salsbach was aanwezig voor muzikale ondersteuning.
Er zullen activiteiten worden georganiseerd voor jong en oud. Het feest begint echt op zaterdag 9 januari op het Brionplein met een hommage aan Boy Dap. Dit wordt door MCB georganiseerd in samenwerking met Fundashon Bon Intenshon om waardering te tonen voor lokale artiesten. De ‘vader van de tumba’ heeft daar veel aan bijgedragen, stelt MCB.
Andere zaken die bij de presentatie werden bekendgemaakt zijn dat er in 2016 voor alle klanten attenties zijn, of ze nu op een filiaal komen, internetbankieren, een verzekering of hypotheek hebben of een creditcard gebruiken. De kantoren zullen ook speciaal met blauw licht worden versierd gedurende het jaar. Bijzondere aandacht zal uitgaan naar iedereen die komend jaar 100 jaar oud wordt en naar klanten die op 16 december 2016 jarig zijn.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).