Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Een groep van 92 golfers heeft zaterdag deelgenomen aan het MCB Curaçao Tourist Open Golf Tournament bij Blue Bay Golf & Beach Resort.

golfers1

Het team Kyoto Sushi & Grill verloor met een nipt verschil en moest het team Blue Bay Golf voor laten gaan.
Op de derde plaats is team Blue Bay Beach geëindigd en op een vierde plek team Hilton Curaçao. De organisatie kijkt terug op een geslaagde negentiende editie van het Tourist Open Tounament. Bij het toernooi waren de prijswinnaars van de Blue Bay Golf-toernooien in Nederland aanwezig. Zij reisden met veel aanhang speciaal voor dit toernooi naar Curaçao.
Tijdens het ‘Fun Golf Tournament’ werd het golfspel enkele keren onderbroken door diverse gesponsorde hapjes en drankjes op de baan en een ‘putting challenge’ bij de Driving Range. De organisatie: ,,De vriendelijke spelvorm ‘Texas Scramble/Best Ball’ zorgde ervoor dat veel teams tot het laatste moment meestreden om de vele prijzen. Kort na de spannende finale zijn de eindscores opgemaakt en is gebleken dat de top-4-teams dicht bij elkaar zijn geëindigd. Dit zorgde voor veel emoties tijdens de prijsuitreiking.”
De dag werd ‘s avonds afgesloten in het clubhuis met een mediterraan buffet en de reggaeklanken van Farley & De Inity Band. Alle toernooifoto’s zijn te vinden op de Facebookpagina van Blue Bay Golf.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.