Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Vijftien Curaçaoënaars zijn gisteren door de gouverneur van Curaçao, Lucille George-Wout gedecoreerd.

lintjes

Vijf vrouwen en tien mannen kregen op Curaçao de koninklijke onderscheiding opgespeld. In totaal ontvingen in het Caribisch deel van het Koninkrijk 41 personen een koninklijke onderscheiding.
Dr. R.M. Allen en drs. G.A.G. Martes RA werden benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. N.F. Cornelisse, G.B.D. Curiel, F.G. Elenburg, prof. dr. R.A. Janknegt, F.E. Lacruz, E.M. Lourens, N.B. Martijn, mr. A.J. Nieuw, G.D. Rodriguez, S.J. Rooi, drs. M.C. Severing-Halman, E.A. Sintiago en I.V. Valks-Francisco werden Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Maar ook in Nederland werd er een lintje uitgereikt aan een Curaçaoënaar. Mariëta Emers, geboren op Curaçao, is tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau benoemd in het stadhuis van Tilburg. Aanwezig hierbij waren waarnemend Gevolmachtigde minister van Curaçao Robert Candelaria en Cynthia Ortega-Martijn van het OCaN (Overlegorgaan Caribische Nederlanders).
Op Aruba is aan tien personen, op Sint Maarten aan zeven personen, op Bonaire aan vier personen, op Sint Eustatius aan drie personen en op Saba aan twee personen een lintje uitgereikt.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).