Van een onzer verslaggevers
Kralendijk - Kooyman heeft gisteren op feestelijke wijze haar nieuwste Megastore, namelijk op Bonaire, geopend.

kooyman

Dit vond plaats in gezelschap van vele genodigden en medewerkers van Kooyman, waarbij gezaghebber Edison Rijna symbolisch de deuren opende. De avond werd afgesloten met een vuurwerkshow.
Binnen een jaar nadat ‘de eerste schop in de grond’ werd gestoken, is het winkeldeel van de Kooyman Megastore Bonaire gerealiseerd. De oppervlakte van de winkel is met meer dan 2.500 vierkante meter fors groter dan de oude winkel van 9.00 m2. Hiervoor is het personeelsbestand uitgebreid van 35 naar 55.
Een belangrijk deel van de Megastore is nu gerealiseerd, maar Kooyman is nog niet klaar. De oude winkel wordt binnenkort gesloopt en maakt plaats voor een Drive Thru. Met de bouw hiervan wordt dan ook zo snel mogelijk begonnen. Als dat klaar is, zal de totale investering in de nieuwbouw ruim 7 miljoen dollar bedragen.
,,Ik ben er trots op dat we het succesvolle winkelconcept van Kooyman nu ook op Bonaire kunnen introduceren”, aldus Herbert van der Woude, ceo van Kooyman.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.