Van onze redactie

Den Haag - Een zestigtal ambtenaren van verschillende departementen in Den Haag is begonnen aan een basiscursus Papiaments, is te lezen in een recente LinkedIn-post van directeur-generaal Koninkrijksrelaties Roald Lapperre.

PapiamentsDe cursus duurt twee maanden en wordt verzorgd door taaldocent Hellen Noort. ,,Verbinden en elkaar goed begrijpen staan aan de basis van ons werk en het is dan ook erg leuk om te zien dat zo veel Haagse collega’s zich de taal van de Benedenwindse Eilanden een beetje eigen willen maken. Met vallen en opstaan, want we moeten nog hard aan het werk”, zo schrijft Lapperre.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.