Al het nieuws

‘Van Huffelen komt opnieuw met allerlei drogredenen’

Van onze correspondent
Kralendijk - Consumentenbond Unkobon reageert verontwaardigd op de reactie van staatssecretaris Alexandra van Huffelen na de grote demonstratie begin deze maand op Bonaire. Van Huffelen liet weten dat ze het ‘indrukwekkend’ vond en ‘snel actie wilde’, maar toezeggingen blijven uit. Dit schrijft Marit Severijnse in een intervieuw op Caribisch Netwerk waarin ze in gesprek gaat met Wietze Koopman van Unkobon.

Read more ...

Oleana van ‘pensionado’ naar (waarnemend) gezaghebber

Van onze correspondent
Kralendijk - In de woensdag verschenen speciale editie van het magazine Bon Bini Bonaire over het afscheid van Edison Rijna als gezaghebber van het Openbaar Lichaam Bonaire gaat het niet alleen over de vertrekkend gezaghebber. Waarnemend gezaghebber Reynolds ‘Nolly’ Oleana wordt aan de inwoners voorgesteld en vertelt waar zijn ambities liggen.

Read more ...

Van onze correspondent
Kralendijk - Op 5 mei is het eerste schildpaddennest 2023 gevonden op Bonaire en daarmee is het nestseizoen officieel van start gegaan. Alle reden om nu even stil te staan bij de zeeschildpadden. Hoe reageer je als er tijdens het snorkelen eentje tegenkomt en hoe ga je om met de nesten?

Read more ...

Van onze correspondent
Kralendijk - Qredits en het Openbaar Lichaam Bonaire (OLB) hebben vorige week een nieuwe zakelijke lening, onder de naam Agrilening, geïntroduceerd. Het doel van deze lening is het stimuleren van ondernemersactiviteiten in de agrarische sector op Bonaire die bijdragen aan de productie van fruit, groenten en lokaal vlees.

Read more ...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).