Al het nieuws

Oleana zegt niets te weten over ‘niet geautoriseerd’ document

Van onze correspondent
Kralendijk - Gezaghebber Nolly Oleana heeft bij de Rijksrecherche aangifte gedaan in de zaak van interim-griffier Arjan de Wolff. De aangifte volgde op berichten in de media dat De Wolff zich toegang had verschaft tot mailboxen van leden van de eilandsraad en medewerkers van de griffie. Dit blijkt uit antwoorden van Oleana op schriftelijke vragen van fractievoorzitter Humprhey (Junny) Wout van de MPB.

Read more ...

Van onze correspondent
Kralendijk - Wie een tijdje terug dacht dat de instroom van Sargassum op Bonaire op z’n retour was, is bedrogen uitgekomen. Iedere dag opnieuw is de Stichting Natuurparken Bonaire (Stinapa) bezig met het opruimen van het wier dat gestaag vanuit de Sargassozee deze kant op komt drijven.

Read more ...

Van onze correspondent
Kralendijk - De diensten en stichtingen voor ouderenzorg op Bonaire hebben hun krachten gebundeld om de kwaliteit van leven van alle ouderen te verhogen. Het doel van de samenwerking is dat ouderen op hun eigen manier mee kunnen blijven doen binnen de gemeenschap en dat alle ouderen op het juiste moment zorg op maat krijgen bij één loket.

Read more ...

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

No Tags found.