Al het nieuws

In juni besluit over heropening van de strafzaak

Van onze correspondent
Kralendijk - De Bonairiaanse Vernon Rombley zit mogelijk al acht jaar onschuldig in de gevangenis. Onderzoekers van het Knoop’s Innocence Project zijn ervan overtuigd dat hij geen moordenaar is. Onderzoeker en oud-korpschef van Bonaire, Jan Rooijakker, is van mening dat justitie opnieuw een grove fout heeft gemaakt. Dit schrijft Nathaly Evertsz in een artikel op Caribisch Netwerk.

Read more ...

Van onze correspondent
Kralendijk - In het bijzijn van de minister van Justitie en Veiligheid Dilan Yesilgoz-Zegerius is met het symbolisch doorknippen van een lint de ondertekening van het Convenant RIEC CN (Regionaal Informatie en Expertise Centrum Caribisch Nederland) een feit.

Read more ...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).