Al het nieuws

Coffie roept BC op Nederland ‘met de werkelijkheid’ te confronteren

Van onze correspondent
Kralendijk - Het huidige eilandbestuur van Bonaire moet meer durf laten zien en Nederland confronteren met de werkelijkheid en die is dat 40 procent van de bevolking in armoede leeft.

Read more ...

Van onze correspondent
Kralendijk - Karel’s Beach Bar gaat in de derde week van februari starten met de bouw van de nieuwe pier. Het frame wordt op dit moment in Nederland gecoat en naar verwachting begin februari geleverd. De planning is dat het nieuwe gedeelte uiterlijk begin juni in gebruik wordt genomen.

Read more ...

Van onze correspondent
Kralendijk - Bonaire International Airport (BIA) kende, na een lange periode van flinke terugval, in de tweede helft van 2021 weer een groei van het aantal passagiers.

Read more ...

Op Saba en Statia lijkt ergste voorbij

Van onze correspondent
Kralendijk - Op Bonaire is gisteren de zesentwintigste coronadode gemeld. Dit is het derde aan corona gerelateerde overlijden binnen anderhalve week. Hoewel het aantal nieuwe besmettingen op Bonaire hoog blijft, daalde het aantal actieve gevallen afgelopen weekend van 900 naar 879.

Read more ...

Van onze correspondent
Kralendijk - Mensen die in isolatie of quarantaine zitten krijgen meer eigen verantwoordelijkheid bij het verloop hiervan. De afdeling Publieke Gezondheid (PG) zegt op deze manier de topdrukte van de afgelopen dagen aan te willen pakken.

Read more ...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).