Curacao

Monumentenraad verbijsterd over Unesco-optreden minister Cooper

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Om de vraag te stellen of Curaçao wegens de kritische houding van Unesco afscheid moeten nemen van de Werelderfgoedstatus ‘is de wereld op zijn kop’.

Read more ...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De bouw van het Pen Resort in Pietermaai is inmiddels weer in volle gang. Op 1 november nog vernietigde de rechter de bouwvergunning van dit luxueuze hotel. De maximale bouwhoogte ter plaatse is 8 meter. Deze limiet wordt, met een hoogste punt van 20 meter, aanzienlijk overschreden. Iets wat niet per definitie een probleem hoeft te zijn, als alle belangen maar zorgvuldig zijn afgewogen en de beslissing van overheidswege om een grotere bouwhoogte toe te staan, voldoende is gemotiveerd.

Read more ...

Tweede veilingpoging half miljoen vaten blijkt niet nodig

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De openbare verkoop gisteren van circa 496.028 vaten fuel oil, momenteel nog opgeslagen in olietank 9099 op de Bullenbaai-terminal, ging uiteindelijk niet door.

Read more ...

KLM: Terugkeer double daily op Curaçao afhankelijk van diverse factoren

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - ,,Of we in de toekomst weer twee keer per dag vluchten naar Curaçao kunnen aanbieden, hangt af van wat klanten willen en of we genoeg vliegtuigen en personeel hebben”, zegt Bas Gerressen, senior vicepresident KLM, in een interview met het Antilliaans Dagblad.

Read more ...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).