Curacao

Graag wil ik u een inkijk geven in wat de coronapandemie doet met mij als intensive care (ic)-verpleegkundige en de patiënten.

Read more ...

Huidige coronamaatregelen van kracht tot en met 30 april

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Ondanks hoopvolle cijfers van de afgelopen dagen is de coronasituatie op Curaçao en in het Curaçao Medical Center nog lang niet onder controle. Daarom worden de huidige maatregelen, waaronder de avondklok, in ieder geval tot vrijdag 30 april verlengd.

Read more ...

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Hoewel Curaçao in de eerste maanden van 2021 zo hard werd geraakt door de coronapandemie dat het eiland overging tot een algehele lockdown, blijft het Algemeen Pensioenfonds Curaçao (APC) vertrouwen hebben in de economie en blijft het zich inzetten voor de realisatie van zijn investeringsplannen.

Read more ...

‘Medisch Lb verkeerd gelezen’

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Volgens de Vereniging Medisch Specialisten Curaçao (VMSC) wordt het Landsbesluit (Lb) medisch tarief sociale verzekeringen 2001 door het Curaçao Medical Center (CMC) niet goed gelezen en biedt dit Lb geen grondslag om de vrijgevestigde medisch specialisten kosten in rekening te brengen voor het gebruik van faciliteiten in het ziekenhuis.

Read more ...

Gaat het om de verhoging of de verlaging?

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het doel van de Landsverordeningen geldelijke voorziening Staten en ministers lijkt onduidelijk te zijn. Dat valt af te leiden uit het Statendebat gisteren in de centrale commissie.

Read more ...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).