Curacao

Genoeg waarborgen tegen machtsmisbruik

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Bij het opstellen van de ontwerp-Landsverordening uitzonderingstoestand (oftewel de ‘noodwet’) is niet over één nacht ijs gegaan, zo blijkt uit de Memorie van Toelichting (MvT). Hoewel het belang van de wet duidelijker werd door de coronacrisis, blijkt dat het ontwerp al in 2018 op tafel lag.

Read more ...

Van een onzer verslaggeefsters

Willemstad - Verpleeghuis Betesda heeft de afgelopen drie jaren hard gewerkt om de kwaliteit van de zorg en service aan zijn bewoners te verbeteren. In dit kader is afgelopen woensdag een nieuwe ruimte voor fysiotherapie ingewijd.

Read more ...

‘Investeren en niet korten’

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Van bezuinigingen willen ze niet meer horen. In het onderwijs moet juist geïnvesteerd worden. Met gericht beleid moeten leerlingen nu eindelijk werkelijk gelijke kansen krijgen om hun talenten zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen.

Read more ...

Pas volgende week besluit Rijksministerraad

Van onze correspondent

Den Haag - De bevolking van Aruba, Curaçao en Sint Maarten moet nu offers brengen en de regeringen moeten leiderschap tonen. Op die manier komen de landen sterker uit de huidige crisis. Dat is de overtuiging van CDA-staatssecretaris Raymond Knops van Koninkrijksrelaties.

Read more ...

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - ‘We kunnen het wel’, was de boodschap van Premier Eugene Rhuggenaath (PAR) in zijn toespraak op de Dag van de Vlag gisteren.

Read more ...

maatregelen corona

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).