Curacao

Directeur De Freitas: Interesse van drie partijen

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Curaçao Oil Refinery Complex (Corc) spreekt van een nieuwe fase op weg naar een finale overeenkomst met Refineria di Kòrsou (RdK). De overname van de raffinaderij kan in drie, vier weken rond zijn. Waar het allemaal om draait is ‘vertrouwen’.

Read more ...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De begroting 2022 van het Land Curaçao laat een tekort van de gewone dienst zien van 262,4 miljoen gulden. Dat blijkt uit de door het Antilliaans Dagblad opgevraagde begrotingsstukken.

Read more ...

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Curaçao verwelkomde in augustus 30.852 verblijfstoeristen. Dit is 79 procent van het aantal verblijfstoeristen dat in augustus 2019, voor de coronapandemie, werd geregistreerd. Toen brachten 38.933 mensen een bezoek aan Curaçao.

Read more ...

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Op het programma van het nieuwe Statenjaar, dat gisteren officieel is geopend, staat als prioriteit aangetekend de wederopbouw van een land waarvan de bevolking over zelfvertrouwen beschikt en waar met een stellige blik wordt uitgekeken naar een welvarende toekomst.

Read more ...

Financiën wijst op hogere opbrengsten laatste drie maanden

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - In een communiqué wijst het ministerie van Financiën erop dat in de maanden juni, juli en augustus meer belastingen zijn opgehaald dan wat conform de begroting 2021 was geprojecteerd.

Read more ...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).