Curacao

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De sociale werkplaats in Landhuis Groot Santa Martha sluit definitief de deuren. De Fundashon Tayer Soshal is in staat van liquidatie gesteld. De negentien werknemers krijgen naar alle waarschijnlijkheid 30 november hun laatste salaris uitbetaald.

Read more ...

Toen bij de Fundashon Dier en Onderwijs Cariben een melding binnenkwam van een gewonde flamingo, ging oprichter en dierenarts Odette Doest direct op redding uit.

Read more ...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Capriles Kliniek begint een rechtszaak tegen de Curaçaose overheid. De inzet zal zijn dat de tarieven worden aangepast en dat de geleden schade wordt vergoed.

Read more ...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - MFK-minister Dorothy Pietersz-Janga van GMN heeft het Statendebat overleefd met ‘slechts’ een motie van afkeuring, maar moet voortaan wel het parlement tijdig informeren over ‘welke beslissing met een fundamentele impact op ons land dan ook’.

Read more ...

‘Disbalans vraag en aanbod’

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De brandstofprijzen op Curaçao worden maandelijks structureel verlaagd, om de bevolking te verlichten, maar die verlaging wordt overschaduwd door de veel hogere aankoopprijs. Achterliggende oorzaak is een ‘disbalans tussen vraag en aanbod’.

Read more ...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).