Curacao

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Curaçaose burgerluchtvaartautoriteit heeft een dikke onvoldoende gekregen van de International Civil Aviation Organization (ICAO).

Read more ...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Een eenmalige meevaller van 42,1 miljoen gulden vanwege de Belastingregeling Koninkrijk (BRK - tegenwoordig Belastingregeling Nederland-Curaçao, BRNC) - heeft gezorgd voor een stijging van de belastingenopbrengsten.

Read more ...

Van onze correspondent
Den Haag - Een compleet beeld krijgen van de aantallen migranten die vanuit Venezuela de oversteek wagen naar Aruba, Curaçao en Bonaire is niet realistisch.

Read more ...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De gebouwen op het terrein van het Sint Elisabeth Hospitaal (Sehos) krijgen een nieuwe bestemming. Eigenaar Stichting Sehos heeft plannen voor onder andere een zorghotel, appartementen en horeca.

Read more ...

Corendon Curaçao en bouwbedrijf B-MW-Curaçao organiseerden gisteren in het bijzijn van eigenaar Atilay Uslu een bijeenkomst voor genodigden en de pers. Het vijfsterren all-inclusive resort gaat officieel Corendon Mangrove Beach Resort heten.

Read more ...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).