Van onze correspondent
Kralendijk – Gezaghebber Edison Rijna realiseert zich de impact van de ‘lichte lockdown’ maar het is volgens hem een wel overdacht genomen beslissing om de verspreiding van het coronavirus in te dammen.

Read more ...

Van onze correspondent
Kralendijk - Nadat het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) advies heeft uitgebracht om het reisadvies naar Bonaire aan te scherpen, vanwege de toename in het aantal besmettingen, is gisteren officieel het reisadvies naar Bonaire aangepast naar oranje.

Read more ...

Toeristen boeken vakanties om vanwege code oranje


Van onze correspondent

Kralendijk - Er zijn gisteren zeven personen positief getest op het coronavirus. Dat brengt het totaalaantal actieve gevallen van Covid-19 op 37.

Read more ...

Van onze correspondent

Kralendijk - Na de explosieve toename van actieve Covid-19-gevallen op Bonaire afgelopen week worden de maatregelen op het eiland aangescherpt. Gezaghebber Rijna noemde het een ‘lichte’ lockdown, maar het pakket verschilt op het eerste gezicht weinig van de maatregelen die in de eerdere lockdown werden genomen.

Read more ...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).

Top Tags afgelopen week