Van onze correspondent
Oranjestad - De applicatie Aruba Health App wordt omgebouwd tot een platform waarmee patiënten makkelijker toegang krijgen tot medische diensten. Via MiDokterDiCas kan straks een afspraak worden gemaakt, recepten voor medicijnen zijn op te halen via MiRemedi en testen komen beschikbaar via MiLaboratorio.

Read more ...

Van onze correspondent
Oranjestad - Aruba en Nederland hebben een akkoord bereikt over veranderingen in de Landsverordening Aruba financieel toezicht (LAft). De wet ligt nu bij het Arubaanse parlement om de aangepaste LAft goed te keuren.

Read more ...

Van onze correspondent
Oranjestad - Meer dan 800 personen hebben ‘gesolliciteerd’ naar de vacature van ‘Makkelijkste baan ter wereld’. De communicatiecampagne van Aruba Tourism Authority (ATA) heeft een winnaar opgeleverd die het binnenkort het weer op Aruba mag komen presteren.

Read more ...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).