Van onze correspondent
Oranjestad - ,,Het is merkwaardig dat na 3,5 jaar het beroemde forensische rapport over de financiën van RdA is afgerond net in aanloop van de verkiezingen. De context waarin dit (vermeende tweede) rapport is opgemaakt is wel in lijn met de typische lastercampagne van een politieke tegenstander.”

Read more ...

Van onze correspondent
Oranjestad - ,,Het is walgelijk om te zien hoe sommige mensen maar geld uitgeven, zonder rekenschap af te leggen, gewoonweg schaamteloos.” Dat zegt demissionair minister-president Evelyn Wever-Croes na het lezen van een rapport over de financiën bij Refineria di Aruba (RdA).

Read more ...

Van onze correspondent
Oranjestad - Aruba Airport Authority (AAA) meldt dat de passagiersaantallen gestaag blijven stijgen in het drukke luchtruim van Aruba, nu de vraag naar vliegreizen op de Amerikaanse markt toeneemt.

Read more ...

Van onze correspondent
Oranjestad - De AVP wil dat de bevolking zo snel mogelijk wordt gevaccineerd. Daarom heeft partijleider Mike Eman per brief aan de Nederlandse regering gevraagd om meer vaccins voor Aruba.

Read more ...

Van onze correspondent
Oranjestad - De regering van Aruba is gevallen. Minister-president Evelyn Wever-Croes heeft gistermiddag het ontslag van het kabinet aangeboden aan de waarnemend gouverneur van Aruba, Yvonne Lacle-Dirksz.

Read more ...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).