Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De wachtlijst van circa 350 niet-acute patiënten die ziekenhuiszorg nodig hebben, moet nu per direct weggewerkt worden en daar moet een plan voor gepresenteerd worden door het Sehos.

Read more ...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Er komt van 14 tot 20 oktober een competitie ‘freediving’ op Curaçao genaamd ‘Ocean Quest Curaçao 2019’. Freediving, apnea diving of vrijduiken is duiken met ingehouden adem. De competitie houdt in wie het diepst kan komen.

Read more ...

Van onze redactie
Willemstad - De vlaggen hingen gisteren bij de gerechtsgebouwen te Aruba, Curaçao en Sint Maarten, net als in Nederland en de BES-eilanden, halfstok.

Read more ...

Het Liga Pabou-team van de Little League kreeg onlangs een receptie aangeboden. 

Read more ...

Cft blikt terug op tweede helft 2018
Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De tweede helft van 2018 is een periode geweest ‘van intensieve advisering’ aan het Land Curaçao. Zo blikt het College financieel toezicht (Cft) terug in de onlangs uitgebrachte halfjaarrapportage.

Read more ...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).