Venezuela centraal in overleg Koninkrijk

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - In het Koninkrijksoverleg Buitenlandse Betrekkingen dat gisteren tussen de premiers van Curaçao, Aruba en Sint Maarten en minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken heeft plaatsgevonden, stond Venezuela centraal. De wens is om het verkeer met Venezuela zo snel mogelijk weer op gang te krijgen.

Read more ...

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad/Kralendijk - Via live tv maakte de Bonairiaanse gedeputeerde Nina den Heyer de winnaar van het Unicef Kinderrechten Filmfestival Caribbean 2020 bekend.

Read more ...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De regering is een informatieoffensief gestart over de Noodwet met een advertentie en een informatiefolder. In de advertentie wordt zowel in het Papiaments als in het Nederlands ingegaan op zes stappen die ondernomen moeten worden alvorens de Landsverordening uitzonderingstoestand, zoals de Noodwet officieel heet, af te kondigen.

Read more ...

Centrale Bank kan geen nadere verklaring geven

Van een onzer verslaggevers
Willemstad/Philipsburg - Op instructie van toezichthouder Centrale Bank CBCS heeft de raad van commissarissen (RvC) van verzekeringsmaatschappij Nagico haar ceo, Detlef Hooyboer, geschorst.

Read more ...

Justitieminister: Genoeg waarborgen ingebouwd om machtsmisbruik te voorkomen

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Op de vraag of de Landsverordening uitzonderingstoestand (de ‘Noodwet’) nu echt zo nodig is om door te voeren in deze bijzondere en gespannen tijden, antwoordt de Justitieminister Quincy Girigorie (PAR) met klem: ,,Juist nu.”

Read more ...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).