20 Jaar Antilliaans Dagblad; Petje af voor alle medewerkers

Van onze redactie
Willemstad - Een wensdroom ging in vervulling toen het Antilliaans Dagblad twintig jaar geleden, op 1 december 2003, voor het eerst verscheen. Toen onder leiding van René Zwart. Vijf jaar later was er opnieuw sprake van een droom - ,,Wie had dat ooit gedacht, een eigen krant?” - toen de huidige eigenaar tevens uitgever, Mike Willemse, de krant overnam. De jaren zijn voorbijgevlogen. Maar wat er staat is een krant om trots op te zijn, dankzij alle medewerkers die elke dag weer opnieuw ‘from scratch’ - met eerst nog lege pagina’s - een héle nieuwe editie maken. En dat zes dagen in de week. ,,Petje af, hoor!”, zegt Willemse richting zijn collega-medewerkers.

Read more ...

Doel is om ook de druk op spoedeisende hulp te verlichten

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Jerry Semper, voorzitter van de Curaçaose Huisartsen Vereniging (CHV) laat tegenover deze krant weten dat de Huisartsenpost (HAP) in het Curaçao Medical Center (CMC) in januari 2024 een feit wordt.

Read more ...

Minister dringt aan op aanwezigheid directie CBCS

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De voor gisteren, vrijdag 1 december, geplande bespreking met het personeel van Ennia is niet doorgegaan. Reden: de regering wacht op een datum dat de directie van de Centrale Bank CBCS wél bij die meeting aanwezig kan zijn.
Volgens de CBCS-top moest de Technisch Commissie Ennia (TCE) gisteren eerst de besprekingen met de adviseurs van Curaçao en Sint Maarten voortzetten die zijn gericht op ‘de totstandkoming op de meest korte termijn van een hoofdlijnenakkoord met afspraken voor een duurzame oplossing voor de Ennia-problematiek’.

Read more ...

Hans van Aalst: Alle partijen moeten er beter van worden

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Hans van Aalst, een op Curaçao wonende expert op het gebied van citymanagement en binnensteden is aangetrokken om plannen te maken voor de verdere ontwikkeling van de binnenstad van Willemstad.

Read more ...

MAN-PIN: Geld gebruikt voor wellness-projecten is een leugen

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Voormalig minister van Gezondheid, Milieu en Natuur (GMN), Suzy Camelia-Römer, dient de huidige minister van GMN van repliek door te stellen dat hij niets doet aan preventie in de gezondheidszorg.

Read more ...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).