Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Bedrijven en vooral de financieel directeuren van ondernemingen hebben in deze economisch minder goede tijden een voorkeur voor defensieve strategieën op de korte termijn, zoals kostenvermindering (61,4 procent) en efficiënt beheer van het werkkapitaal (35,1 procent).

Read more ...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Met de voortzetting van de Isla-raffinaderij is Kompania di Tou Kòrsou (KTK) weer positief gestemd en zijn er naar eigen zeggen goede vooruitzichten voor het sleepbotenbedrijf.

Read more ...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - ,,Bezint eer ge aan een algemene bestedingsbelasting begint.” Dat is de kern van het betoog van belastingexpert Julian Lopez Ramirez aan de overheid, het kabinet-Rhuggenaath (PAR/MAN/PIN) in het bijzonder.

Read more ...

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Ajax voetbalde gisteren voor het eerst met het logo van Curaçao prominent zichtbaar op de mouw van het shirt. Voor de wedstrijd tussen Ajax en Sparta begon, werd het partnership tussen de Curaçao Tourist Board (CTB) en Ajax officieel bevestigd tijdens een ceremonie waarbij onder anderen minister Giselle Mc William (MAN) van Economische Ontwikkeling en Ajax-directeur Edwin van der Sar aanwezig waren.

Read more ...

De inschrijfdag voor het Tumbafestival werd gisteren drukbezocht. Maar liefst 59 tumba’s werden ingeschreven voor de 50e editie van het immens populaire Festival di Tumba.

Read more ...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).