Betreft bij de Centrale Bank ingebrachte documenten

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Door de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) is bij het Openbaar Ministerie (OM) aangifte gedaan in verband met redelijk vermoeden van vervalste documenten die zijn ingebracht in het traject dat Curaçao met CPR (Caribbean Petroleum Refinery) bewandelt om de nieuwe operator van de raffinaderij te worden.

Read more ...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het winstbelastingtarief op Curaçao over de eerste 500.000 gulden binnenlandse winst wordt verlaagd van 22 procent naar 15 procent. Voor de winst boven een half miljoen winst blijft het tarief 22 procent. Het voordeel is er vooral voor de kleinere ondernemingen.

Read more ...

Damen Curaçao: Kapitaalinjectie werf alléén niet voldoende’

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Damen Shiprepair Curaçao kampt met financiële uitdagingen na opeenvolgende jaren van verlies, zo berichtte het Antilliaans Dagblad woensdag. Het ‘Policy Plan 2023’ van moederbedrijf Damen Nederland schrijft dat Damen Curaçao dit jaar, na het tot nu toe van bovenaf houden van toezicht, op zichzelf staat.

Read more ...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).