Al het nieuws

Initiatiefnemers roepen op tot samenwerking

Van onze redactie
Willemstad - De GreenTown Development Company is, naar eigen zeggen, ‘gereed om te starten’ met de realisatie van GreenTown op het Isla-terrein in plaats van de raffinaderij.

Read more ...

MEO ontkent achterstand: 50% ‘voorschot’ in meeste gevallen al betaald

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De NOW-loonsubsidies laten in een flink aantal gevallen lang op zich wachten. Terwijl de uitkering bedoeld is om werkgelegenheid te behouden, moeten veel ondernemers soms weken of zelfs een maand wachten.

Read more ...

Van onze correspondent
Gilze-Rijen - De geborgen restanten van de in juli bij Aruba in zee gestorte NH90-helikopter van Defensie zijn aangekomen op de Vliegbasis Gilze-Rijen, het hoofdkwartier van het Defensie Helikopter Commando. Daar wordt verder onderzoek gedaan naar de crash.

Read more ...

RvA: CBCS kan info financiële instellingen niet afstaan

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Nederland kan niet eisen dat de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) gegevens verstrekt aan welk(e) ministerie, instelling of persoon dan ook, in het kader van de voorwaarden die gesteld worden aan Curaçao voor het verkrijgen van liquiditeitssteun.

Read more ...

VAE betreurt dat gemeenschap ‘door bepaalde politici verkeerde uitleg krijgt’

Van een onzer verslaggeefsters

Willemstad - De botika’s staan met de rug tegen de muur in een conflict waar ze geen invloed op hebben en waar zij dus niet horen te staan. Dat stelt de Vereniging Apothekers en Eigenaren (VAE). Volgens de vereniging wordt de gemeenschap ‘door bepaalde politici’ verkeerd ingelicht.

Read more ...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).

Top Tags afgelopen week

No Tags found.