Al het nieuws

CBCS: Economische opleving geen garantie voor duurzaam herstel

Van onze redactie
Willemstad/Philipsburg - Het reële bbp (bruto binnenlands product) van Curaçao zal in 2021 slechts marginaal stijgen met 0,1 procent, maar in 2022 versnellen tot 6,2 procent. Dat is zónder de eventuele herstart van de raffinaderij meegerekend.

Read more ...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het kabinet-Pisas versoepelt tijdelijk de regels voor sportevenementen. Sportwedstrijden met maximaal honderd fanaten in het publiek worden nu ook beschouwd als low-riskevenementen.

Read more ...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Financiënminister Javier Silvania (MFK) beslist maandagochtend over eventuele opheffing van het beslag van de Belastingdienst op het zorgbudget van de Stichting Geestelijke Gezondheidszorg (GGz) Curaçao bij de Sociale Verzekeringsbank.

Read more ...

Maal: Na een ‘Kaminda di Krus’ (Kruisweg) van 28 jaar procederen

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - ,,Ik wil dat op Oostpunt landbouw, woningbouw, toerisme, recreatie, conservering, economische ontwikkeling en milieubescherming hand in hand ten nutte van de bevolking kan worden ontwikkeld.”

Read more ...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft opdracht gekregen om onderzoek te doen naar de tarieven van het Curaçao Medical Center (CMC).

Read more ...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).