Al het nieuws

Minister van Financiën voert druk maximaal op

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Alle notarissen zijn gesommeerd om nog vóór komend weekeinde alle achterstallige akten en repertoria aan te bieden aan de belastinginspecteur. Zo laat de minister van Financiën, Javier Silvania (MFK) weten in een persverklaring onder de veelzeggende kop ‘Belastingdienst richt pijlen op het notariaat’.

Read more ...

Van onze redactie
Willemstad - De Curaçaose Statenvoorzitter, Charetti America-Francisca (MFK), was vrijdag te gast bij voorzitter Vera Bergkamp (D66) van de Tweede Kamer. Het betrof een beleefdheidsbezoek aan de vooravond van het Interparlementair Koninkrijksoverleg (Ipko) dat deze week in Den Haag plaatsvindt.

Read more ...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - In een jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders (AVA), gehouden op 13 september 2022, is besloten de vennootschap Klesch (Curaçao) nv per diezelfde datum te ontbinden.

Read more ...

Van Huffelen voelt niet voor verzochte herfinanciering

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het kabinet-Pisas (MFK/PNP) heeft vooralsnog van Nederland nul op het rekest gekregen nadat Financiënminister Javier Silvania om herfinanciering van een deel van de Curaçaose overheidsschuld had gevraagd.

Read more ...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - ‘100 Opheto: Un Historia di Kòrsou’ lanceerde deze week de website 100opheto.org waarop een digitale collectie van honderd objecten is te zien die de geschiedenis van Curaçao vanuit het perspectief van de Curaçaoënaren zelf vertellen.

Read more ...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).