Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Oranjestad - Hoog op de agenda van de Rijksministerraad RMR) staat morgen onder meer Aruba en de openbare financiën. De ernst daarvan komt aan bod, maar vooral het toezicht.

Read more ...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Zowel Statenleden van de coalitie als de oppositie kijken met argusogen naar de conceptwet die de verbouw en productie van medicinale cannabis moet regelen.

Read more ...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Oud-president Emsley Tromp van de Centrale Bank CBCS heeft ook in hoger beroep aan het kortste eind getrokken in een rechtszaak tegen zijn voormalige werkgever.

Read more ...


Premier in brief aan Isla-bonden: sommige dingen buiten eigen invloedssfeer
Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Er is geen enkele garantie dat het Office of Foreign Assets Control (Ofac) ook dit keer zal instemmen met het verzoek van de Curaçaose regering voor de uitbreiding van de speciale ‘license’ voor vrijwaring in verband met de VS-sancties tegen PdVSA.

Read more ...

Van onze correspondent
Den Haag - In tegenstelling tot voorgaande jaren werd in de Troonrede van 2019 weinig aandacht besteed aan het Caribisch deel van het Koninkrijk.

Read more ...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).