Al het nieuws

Land verwijt CMC en medisch specialisten verborgen agenda

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het Land (lees: de regering) laakt het ‘dubbele perverse honoreringssysteem’ dat het ziekenhuis CMC heeft ingevoerd ten behoeve van de medisch specialisten in loondienst, ‘buiten medeweten van het Land en buiten medeweten van de SVB om’.

Read more ...

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Het sport- en educatieprogramma ‘Future Goals’ breidt uit met tien extra coaches, die in 528 lesuren en 264 duurzaamheidsuitdagingen op 42 scholen met meer dan 1.000 leerlingen aan de slag gaan.

Read more ...

Veel onbegrip oppositiepartijen voor omstreden landsbesluit

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De ‘betaalpas’ ter waarde van 25.000 dollar (45.000 gulden) voor ministers van het Land Curaçao die naar het buitenland reizen is lang niet overal goed gevallen. Buiten de regering niet - zo kan de oppositie er weinig begrip voor opbrengen - maar binnen de coalitie stuit de creditcard op verzet van PNP.

Read more ...

CBCS dropt Ennia-problematiek in Fòrti

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Raad van Ministers (RvMin) doet vandaag een tweede poging om het eens te worden over een oplossingsrichting voor de Ennia-problematiek. Een probleem dat de Centrale Bank CBCS heeft neergelegd bij de regering, die er nu mee moet dealen.

Read more ...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).

Top Tags afgelopen week

No Tags found.