Al het nieuws

Cooper krijgt tijdens Invest Willemstad geen antwoord

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP), Charles Cooper (MFK), aanwezig bij de Invest Willemstad summit gisteren, heeft tijdens een discussieronde als panellid de vraag opgeworpen wat de meerwaarde is van Willemstad op de Unesco-werelderfgoedlijst.

Read more ...

CBCS was vooraf niet op de hoogte van videoboodschap

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Verzekeringsgroep Ennia stelt in een mededeling op onder andere sociale media en in een kort videofilmpje ‘vastberaden te zijn in het nakomen van onze verplichtingen’ en voegt eraan toe ‘actief bij te dragen aan het welzijn van onze gemeenschap’.

Read more ...

Voorzitter Fundashon Duna Lus houdt nog slag om de arm

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Volgens de minister van Gezondheid, Milieu en Natuur (GMN), Javier Silvania (MFK) is het allemaal al in kannen en kruiken en komt er een nieuwe kraamkliniek naast het GMN-ministerie bij Colon. ,,De Raad van Ministers is akkoord met een nieuw gebouw van de Kraamkliniek bij Colon. De minister van Financiën (dezelfde Silvania, red.) heeft geld beschikbaar gesteld bij de Stichting Overheidsaccountantsbureau (Soab) voor de bouw”, zo staat op zijn facebookpagina te lezen.

Read more ...

Parkeerbeheer in zicht
Minister VVRP: Onderhandeling nieuw contract in eindfase

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het parkeerbeheer is bijna rond en de onderhandelingen zijn in de eindfase. Dat antwoordt de minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP), Charles Cooper (MFK) op Statenvragen van Statenlid Zita Jesus-Leito (PAR).

Read more ...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).