Al het nieuws

Scholen bagatelliseren het probleem en zeggen het in de hand te hebben

Van onze correspondent
The Bottom - Om de ‘pestsituatie’ op Saba beter te begrijpen heeft de afdeling Community Development Department in samenwerking met externe partners een vragenlijst samengesteld over pesten.

Read more ...

Van onze correspondent
The Bottom - Nog even en de aardbeien die op Saba in de winkel liggen komen van eigen bodem. Het Saba Hydroponic Farm Project heeft een kloonproces ontwikkeld om van vijftig moederplanten uiteindelijk 700 aarbeienplanten te genereren.

Read more ...

Van onze correspondent
The Bottom - Het openbaar lichaam Saba (OLS) heeft besloten om de premieperiode om vrij rondlopende geiten aan te pakken te intensiveren door gebruik te maken van lokale jagers. Met minder geiten op het eiland komt er volgens de overheid ruimte om de lokale landbouw nieuw leven in te blazen.

Read more ...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).