Al het nieuws

Van onze correspondent
The Bottom - Het KNMI wil op Parish Hill bij de ‘walvisstaart’ twee nieuwe meetstations (GNSS) plaatsen.

Read more ...

Van onze correspondent
The Bottom - Het Openbaar Lichaam Saba en kinderopvangorganisatie Kindernet uit Nederland hebben vorige week hun samenwerking bezegeld door een samenwerkingscontract te ondertekenen. Het doel van de overeenkomst is om kinderen in Caribisch Nederland (CN) dezelfde kansen te bieden als kinderen in Europees Nederland (EN).

Read more ...

Van onze correspondent
The Bottom - Vanaf maandag 20 december kunnen burgers, bedrijven en organisaties hun Saba Splash-drinkwater inkopen. De betaling van de fles dient van tevoren, en niet op dezelfde dag, te geschieden bij de Ontvanger, gevestigd in het Rijksgebouw.

Read more ...

Van onze correspondent
The Bottom - De laatste voorbereidingen worden getroffen voor de aanleg van het laatste stuk weg naar het nieuwe havenproject bij Black Rocks. Ook worden langs een deel van de weg Sabaanse rotswanden gebouwd.

Read more ...

Van onze correspondent
The Bottom/Oranjestad - Met de inaugurele vaart naar Saba en Sint Eustatius op zondag 28 november wordt de start gevierd van de veerdienst tussen de Bovenwindse Eilanden, zo maken de openbare lichamen Saba en Sint Eustatius bekend.

Read more ...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).