Al het nieuws


Van onze correspondent
Oranjestad - Gouverneur Alfonso Boekhoudt opende gisteren het parlementair jaar 2021-2022. De pandemie vormde een rode draad in zijn toespraak, met vooral de wens om van deze situatie te leren, te herstellen en eruit te komen.

Read more ...

Van onze correspondent
Oranjestad - De Universiteit van Aruba (UA) heeft de pandemie gebruikt om zich digitaal en innovatief op te schalen. Eén van de doelen is dit jaar de dienstverlening meer zichtbaar te maken voor het publiek. Dat zei de nieuwe rector Viola Heutger in haar rede tijdens de opening van het academisch jaar.

Read more ...

Van onze correspondent
Oranjestad – Fundacion Parke Nacional Aruba (FPNA) organiseert morgen opnieuw een informatieavond over het Parke Marino Aruba. Ook op donderdag en zaterdag kan het publiek terecht. 
Read more ...

Van onze correspondent
Oranjestad - ,,Het is onverantwoord en niet te rechtvaardigen dat er een nieuw kabinet komt met acht ministers, gezien de slechte financiële situatie waarin het land verkeert.” Dat stelt partijleider Miguel Mansur van oppositiepartij Accion21.

Read more ...

Van onze correspondent
Oranjestad - Formateur Evelyn Wever-Croes heeft gisteren de acht namen bekendgemaakt van de personen die zijn voorgedragen om minister te worden in kabinet-Wever-Croes II. Daarmee is de formatieopdracht 76 dagen na de verkiezingen afgerond.

Read more ...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).