Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - Colegio Pastoor Kranwinkel in Paradera is geselecteerd als de volgende school voor het e-learningproject. Het project is al bij Cacique Macuarima en basisschool Aterima met succes uitgevoerd.

Read more ...

Van onze correspondent
Oranjestad - Sportwedstrijden, een culturele manifestatie en een paar korte plechtigheden. Zaterdag vierde Aruba Dia di Betico.

Read more ...

Van onze correspondent
Oranjestad - De passagiers van Carnival Cruise Lines vinden Aruba de beste cruisebestemming en Oranjestad de beste haven. Dat kregen vertegenwoordigers van de Arubaanse cruise-industrie onlangs te horen.

Read more ...

Van onze correspondent
Oranjestad - In het als vanouds kritische rapport over de ontwerpbegroting 2020 (OB 2020) geeft het College Aruba financieel toezicht (CAft) de regering er flink van langs. Het college doet echter ook zijn best om de Arubaanse regering te helpen met het verduurzamen van de overheidsfinanciën.

Read more ...

Van onze correspondent
Oranjestad - Minister Raymond Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties heeft zich laten informeren over de werkzaamheden van Fundacion pa Hende Muhe den Dificultad (FHMD), het Monumentenfonds en Instituto Medical San Nicolas (Imsan). Het bezoek is onderdeel van een reis aan de Benedenwindse Eilanden, die deze week plaatsvindt.

Read more ...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).