Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - ,,Op Aruba zijn mensen die het algemeen welzijn als maatschappelijk doel zien. Bonum commune is geen utopie, maar goed zichtbaar in de maatschappij.” Deze positieve boodschap had oud-premier Mike Eman (AVP) tijdens het gelijknamige symposium.

Read more ...

Van onze correspondent
Oranjestad - Colegio Hilario Angela, Prinses Amalia School, Internationale School of Aruba (ISA) en EduCampus zijn officieel toegelaten als lid van Unesco. Ze zijn lid geworden van het Associated Schools Network (ASPnet).

Read more ...

Van onze correspondent
Oranjestad - Aruba heeft tijdens de Zuid-Amerikaanse Spelen (Odesur) geschiedenis gezwommen. Zwemmer Mikel Schreuders zette in de finale van de 100 meter vrije slag een tijd neer van 49.82 seconden en dat was goed voor goud.

Read more ...

Van onze correspondent
Oranjestad - De ervaren Arubaanse openwaterzwemmer Deaxo Croes is na een geslaagde zwemtocht van zo’n dertien uur zaterdag bij Baby Beach weer veilig aan land gekomen. Hij begon zijn tocht in Arashi en zwom een afstand van ruim 30 kilometer om aan de andere kant van het eiland te komen.

Read more ...

Van onze correspondent
Oranjestad - Het Uitvoeringsorgaan Algemene Ziektekosten Verzekering (AZV) stelt voor haar verzekerden speciale telefoonlijnen open.

Read more ...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).