Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - De Raad van Advies noemt de invoering van de 7 procent bbo-aan-de-grens een maatregel die verwoestende gevolgen zal hebben voor de koopkracht, inflatie, investeringen, toerisme en de economie. Dat zegt AVP-leider Mike Eman die het advies van de raad heeft bestudeerd.

Read more ...

Oranjestad - De minister van Toerisme, Dangui Oduber (MEP), heeft aan het Internationaal Monetair Fonds (IMF) een presentatie gegeven over de visie van het ministerie. Aruba wil het meest bezochte eiland in het Caribisch gebied worden door gebruik te maken van duurzame ontwikkeling. Het beleid van Oduber is gericht op het aantrekken van ‘kwaliteit en niet van kwantiteit’. De toerist waar Oduber zich op richt, heeft een jaarinkomen van meer dan 150.000 dollar.

Read more ...

Oranjestad - Aruba is opnieuw gastland voor het Soul Beach Music Festival (SBMF). De 21ste editie begint vanavond met de Comedy Night. Morgen en zondag treden diverse artiesten op. Het muziekfestival wordt traditioneel georganiseerd in het Amerikaanse Memorial Weekend en trekt duizenden Amerikanen naar Aruba.

Read more ...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).

Top Tags afgelopen week

No Tags found.