Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - Wetenschappers hebben op Aruba drie plantensoorten ontdekt die niet eerder zijn gevonden. De vindplaats is bij een tanki, waar regenwater wordt opgevangen om in het droge seizoen te gebruiken.

Read more ...

Van onze correspondent
Oranjestad - Leden van vijftien vakbonden en lokale organisaties liepen gisteren in een mars naar het Arubaanse parlement en het Bestuurskantoor. De demonstranten eisten dat de 12,6 procent salariskorting per direct wordt ingetrokken.

Read more ...

Van onze correspondent
Oranjestad - ,,Als de vakbonden met de Nederlandse regering willen onderhandelen, dan steun ik ze”, zegt premier Evelyn Wever-Croes. Het thema salariskorting komt morgen niet aan bod tijdens de Rijksministerraad (RMR) in Den Haag. De vakbonden bereiden intussen een nieuwe staking voor.

Read more ...

Van onze correspondent
Oranjestad - ,,Het is genoeg, het onderwijsveld is moe!” Namens ruim 600 leden eist lerarenvakbond Simar dat per 1 december de salariskorting van 12,6 procent stopt en dat de regering dit gaat terugbetalen. Ze zetten hun eis kracht bij met nog twee protesten: woensdagmiddag en donderdagmiddag.

Read more ...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).