Van een onzer verslaggeefsters

Philipsburg - Het parlement van Sint Maarten heeft woensdagavond unaniem de door Nederland voorgestelde entiteit om hervormingen op de eilanden door te voeren, in ruil voor financiële steun tijdens de crisis, verworpen.

Read more ...

Van een onzer verslaggevers

Philipsburg - De Sint Maartense minister van Toerisme, Economie, Transport en Telecommunicatie, Ludmila de Weever, gaat onderzoek doen naar de hoge voedselprijzen op Sint Maarten in vergelijking met Curaçao en Aruba.

Read more ...

Van een onzer verslaggeefsters

Philipsburg - De Unified Unions, vertegenwoordigd door de Windward Islands Chamber of Labour Unions (WICLU), hebben een officiële klacht over rassendiscriminatie, verduistering en diefstal ingediend bij het Openbaar Ministerie (OM).

Read more ...

Van een onzer verslaggevers

Philipsburg - Een zestienjarige jongen moet terechtstaan voor moord en doodslag. Dat heeft de rechter afgelopen week tijdens een regiehoorzitting bepaald.

Read more ...

Van een onzer verslaggevers

Philipsburg - Marco Meuleman, de chief financial officer (cfo) van het St. Maarten Medical Center (SMMC), heeft zijn ontslag ingediend na bedreigingen te hebben ontvangen voor zijn persoonlijke veiligheid.

Read more ...

maatregelen corona

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).