Van een onzer verslaggevers
Den Haag/Philipsburg - Vertrekkend gouverneur Eugene Holiday van Sint Maarten is gisteren benoemd tot Commandeur in de Orde van Oranje Nassau.

Read more ...

Belastingbaten met circa 17% bbp laag ten opzichte van regio

Van onze redactie
Philipsburg - De uitvoeringsrapportage tot en met het tweede kwartaal van Sint Maarten toont een overschot op de gewone dienst over het eerste halfjaar van 2022 van 3 miljoen gulden. Het resultaat valt daarmee hoger uit dan het voor deze periode begrote tekort van 49 miljoen.

Read more ...

Philipsburg - Minister van Justitie Anna Richardson heeft onlangs vijftien landsbesluiten ondertekend waarin de rechtspositie van een aantal politieagenten is vastgelegd. De landsbesluiten waren eerder al ondertekend door de Sint Maartense gouverneur Eugene Holiday.

Read more ...

Van een onzer verslaggevers
Philipsburg - Minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening, Milieu en Infrastructuur (Vromi) Egbert Doran heeft afgelopen maandag het advies voor de toetsing van de milieuwetgeving van Sint Maarten ondertekend.

Read more ...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Een team van technische experts op het gebied van rampenbeheer gaat de regering van Sint Maarten ondersteunen bij het plannen, monitoren en coördineren van respons en wederopbouw na rampen.

Read more ...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).