Van Huffelen te spreken over samenwerking vertrekkende regering-Jacobs

Van een onzer verslaggevers
Philipsburg/Den Haag - Staatssecretaris Alexandra van Huffelen (D66) prijst ‘de vitaliteit en pragmatische aanpak’ waarmee Sint Maarten als ‘kleinste land van het Koninkrijk de vele opgaven ter hand neemt’.

Read more ...

Pleidooi gehouden tijdens Climate Justice Camp

Van een onzer verslaggevers
Philipsburg - Jongeren uit het Caribisch deel van het Koninkrijk der Nederlanden zijn in gesprek gegaan over klimaatrechtvaardigheid, zowel lokaal als regionaal.

Read more ...

Alle Caribische ministers van Onderwijs kunnen meedoen

Van een onzer verslaggevers
Philipsburg - Onder het thema ‘Caribbean Safe Schools: Het vergroten van veerkracht in een omgeving met meerdere gevaren’, wordt deze week een forum georganiseerd door het Caribbean Safe School Initiative (CSSI). ,,Dit virtuele forum heeft tot doel Caribische ministers van Onderwijs, focal points voor Schoolveiligheid (dit zijn de voortrekkers bij de uitvoering van nationale schoolveiligheidsagenda’s), jongeren en andere belangrijke stakeholders uit de Cariben samen te brengen om kwesties rondom schoolveiligheid en veerkracht van de onderwijssector te bespreken”, zo wordt nader over het event uitgelegd.

Read more ...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad/Philipsburg - De vicepresident van het Gerecht op Sint Maarten heeft een brandbrief ontvangen over ‘de zeer benarde rechtspositie van als psychiatrische patiënten aangemerkte personen op Sint Maarten’, aldus advocaat Geert Hatzmann tegenover het Antilliaans Dagblad.

Read more ...

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

No Tags found.