Al het nieuws

Eerder deze maand is de Stichting Unie van Gepensioneerden uit het Koninkrijk der Nederlanden (UPHK) opgericht.

bespensioneerdDeze komt in de plaats voor Union Pensionado Antillen (UPAH), Sectie Bonaire, nadat de leden vorig jaar met een overweldigende meerderheid hadden ingestemd met het plan om te verzelfstandigen en zich af te scheiden van de voormalige moederorganisatie op Curaçao. De leden van de stichting zijn gepensioneerden die hebben gewerkt voor de overheid of aan de overheid gelieerde entiteiten op Bonaire, Sint Eustatius en Saba, en die een pensioen hebben opgebouwd. De oprichters van UPHK zijn Evelyn Betancourt-Anthony, Oswin Cristina en Alex Frans. Het eerste bestuur bestaat uit Evelyn Betancourt, Oswin Cristina, Jenny Pourier en Alex Frans.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.