Al het nieuws

Identiteit nog onbekend
Van onze correspondent
Kralendijk - Bij de baai van Lagoen is het lijk van een onbekend persoon aangespoeld.

Het lijk werd door voorbijgangers aangetroffen vlak bij de kleine aanlegsteiger die bij Lagoen wel wordt gebruikt voor vissersboten.
De voorbijgangers deden de melding van de lugubere vondst direct bij het Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN). De politie was snel ter plaatse, evenals de arts die de dood formeel vaststelde. Navraag dinsdagmiddag door het Antilliaans Dagblad bij Carol-Ann Bernabela-Soliano van de afdeling communicatie van het KPCN leert dat de politie nog altijd weinig details kan geven. ,,Wij kunnen op dit moment alleen bevestigen dat het om een man gaat”, aldus Bernabela. De afdeling communicatie heeft verder laten weten dat zij, zodra er meer details bekend zijn, nadere mededelingen zal doen. De politie zegt nog niet te kunnen bevestigen of het gaat om een persoon die van Bonaire afkomstig is, of dat het gaat om een buitenlander. Ook heeft de politie geen mededelingen gedaan over de staat waarin het lichaam van de betrokkene is aangetroffen. Het lijk is, na officiële vaststelling van de dood door de betrokken medicus, overgebracht naar het mortuarium.


maatregelen corona

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).