Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Kralendijk - De twee sleepboten van Smit International die jarenlang dienstdeden op Bonaire, maar ook alweer een tijdlang werkloos aan de pier lagen, hebben het eiland onlangs verlaten.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Kralendijk - Het waterverbruik op Bonaire is de afgelopen jaren sterk gegroeid. WEB kon deze week de tienduizendste aansluiting op het drinkwaternet vieren. Om aan de toegenomen vraag te voldoen investeert het bedrijf in nieuwe productie-units.

Lees meer...

Van een onze verslaggevers
Kralendijk - De toeristische auto-, fiets- en wandelroutes in Bara di Karta, Rincon en Tras di Montaña worden voortaan beheerd door plaatselijke ondernemers. De plattelandsgebieden zijn de afgelopen jaren letterlijk en figuurlijk op de kaart gezet door het Plattelandsontwikkelingsprogramma (POP) Bonaire. Dat programma is afgesloten.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Kralendijk - Een barkje met papieren uit Colombia is bij een controle door de Kustwacht Caribisch gebied aangehouden. De uitklaringspapieren die de kapitein toonde bleken vals te zijn.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Kralendijk - Hoewel de kiezer het kennelijk niet zag zitten, houdt de buitenparlementaire partij FSP vol dat de teelt van cannabis op Bonaire toekomst heeft.

Lees meer...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).