Al het nieuws

 Van een onzer verslaggevers

Kralendijk – De MPB is de grote winnaar van de verkiezingen voor de Eilandsraad van Bonaire en zal het voortouw nemen in de formatie van een nieuw Bestuurscollege.

Lees meer...

 Van een onzer verslaggevers

Kralendijk - Op Bonaire mogen morgen 14.129 mensen naar de stembus. Zij kiezen een nieuwe Eilandsraad, waarin negen zetels verdeeld worden.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Kralendijk - De aanval van UPB-leider James Kroon en kandidaat Nolly Wilsoe op het MPB-standpunt over cruisetoerisme is laf en beneden peil.

Lees meer...

Van onze correspondent
Den Haag - Staatssecretaris Mark Harbers van Justitie en Veiligheid erkent dat de Wet toelating en uitzetting BES (WTU BES) tegenstrijdige bepalingen kent voor controles op Europese Nederlanders. Hij werkt aan een wetsaanpassing om dit te herstellen.

Lees meer...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).