Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Digicel heeft tijdens de veiling in de honkbalweek, een gesigneerde honkbalknuppel van Andruw Jones gekocht. Ook is er een set door verschillende bekende honkballers gesigneerde ballen aangekocht. Doel van de veiling was om geld in te zamelen ten behoeve van de honkbalsportbeoefening door de Curaçaose jeugd. Shayenne Rock, marketing manager van Digecel, zegt dan ook trots te zijn op de aankoop, temeer omdat de honkbalsport zo verbindend werkt in de samenleving. Er zijn op dit moment vijf Curaçaose tophonkballers die op hoog niveau in de Verenigde Staten de sport beoefenen en die een voorbeeld zijn voor de jeugd. De gesigneerde knuppel werd aan het telefoniebedrijf overhandigd door de eerste ‘big leager’ van Curaçao, Hensley ‘Bam Bam’ Meulens, die op dit moment coach is van de SF Giants in Amerika.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.