Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De studenten van het middelbare beroepsopleidingsinstituut ‘The College of the Dutch Caribbean’ (CDC) zijn gestart met inmiddels de vierde editie van het evenement ‘The CDC Challenge’. Het gaat om een voetbalcompetitie met verschillende scholen op Curaçao waar scholen zich voor kunnen opgeven. De eerste wedstrijd heeft al plaatsgevonden vorige week tussen het Allstars-team van CDC en de Frater Aurelio sbo. De jongens van Frater Aurelio sbo verloren daarbij van The CDC Allstars met een score van 6-1.
Aanstaande vrijdag 27 november om 10.30 uur vindt er een Challenge plaats op het terrein van Scholengemeenschap Otrobanda (SGO).
Initiatiefnemer CDC heeft de beste voetballers geselecteerd om als een sterrenteam andere scholen uit te dagen tot een voetbalwedstrijd. Daarom wordt het evenement ook een ‘Challenge’ genoemd. Op deze manier willen de studenten van CDC zowel sport, educatie en meer samenhang en samenwerking tussen de verschillende scholen op Curaçao stimuleren.
Het Allstars-team van CDC wordt gesponsord door de Federashon Desaroyo Deportivo Kòrsou (FDDK) en Monster Energy Drink.
Scholen die de Challenge willen aangaan met CDC kunnen contact opnemen met A. van Keulen, manager CDC: 7383300 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..