Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Londen - Jean-Julien Rojer en Horia Tecau waren gisteren nog voor hun laatste groepsduel bij de ATP World Tour Finals verzekerd van de eerste plaats in de poule.

Dat kwam door de winst Ivan Dodig en Marcelo Melo (3-6 7-5 10-6) op Marcin Matkowski en Nenad Zimonjic. Dit laatste duo werd door de nederlaag uitgeschakeld, Dodig en Melo gaan door.
Wimbledonkampioenen Rojer en Tecau konden zich met een gerust hart voorbereiden op de wedstrijd tegen de Franse US Openwinnaars Nicolas Mahut en Pierre-Hugues Herbert. Ze wonnen in anderhalf uur met 6-4 en 7-5. Het Franse duo loopt door de nederlaag de halve finale mis.
Het Curaçaos/Roemeense koppel Rojer en Tecau neemt het in de halve finale op tegen de tweeling Mike en Bob Bryan. In vier eerdere onderlinge duels wisten Rojer en Tecau nog nooit van de Amerikanen te winnen. Bij winst zouden Rojer en Tecau niet alleen hun eerste eindstrijd bij de World Tour Finals bereiken, ook passeren zij de Bryans dan op de teamranglijst.
Vorig jaar kwamen Rojer en Tecau bij de World Tour Finals de tweelingbroers ook al tegen, toen in de groepsfase. Destijds waren de Bryans in een matchtiebreak te sterk.


maatregelen corona

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).